Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Meg bukttam Szakami Angolból...

Hellboyy669 kérdése:

Meg bukttam Szakami Angolból 9. -dikes vagyok.1,60-ra nem adta meg a 2-estt. És a pótvizsga nehezz lessz vagy egyartalán hogy működik még sohase buktam?

Figyelt kérdés
Bukás,Pótvizsga

2019. jún. 16. 08:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ahogy látom örülhetsz, ha nyelvtanból átengedtek. Mert a magyar nyelvvel is gondjaid vannak az írásod alapján.

Amúgy 1,6 az olyan egyes, mint a ház, nem tudom mi a gond vele, persze, hogy nem adta meg a kettest. A pótvizsgán minimum hármast el kell érned, szóval vagy magolsz egész nyáron, vagy évet ismételsz...

2019. jún. 16. 08:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom, kifolyt a szemem ettől a rengeteg hibàtòl.

Szerintem kérdezd meg a tanàrodat, hogy mire szàmìthatsz, honnan érdemes készülnöd.

2019. jún. 16. 08:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Atyaúristen.
2019. jún. 16. 08:49
 4/8 A kérdező kommentje:
Meg köszöném hogy nem a helyesírásomat kiritizálnátok hanem rendes válaszokat kapnák:”(
2019. jún. 16. 08:55
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Magyarul:

Megköszönném, ha nem a helyesírásomat kritizálnátok, hanem rendes válaszokat kaphatnék!

2019. jún. 16. 09:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Az interneten muszáj legalább nagyjából helyesen írni, különben nem vesznek komolyan.

Mielőtt leìrsz egy szót, keress rá az interneten, ki fogja dobni a helyes formáját.

Egyébként tényleg a tanàroddal beszélj, lehet tudsz órákat is venni nála a nyáron (pénzért).

2019. jún. 16. 10:20
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Keress magántanárt, mutasd meg neki a füzetedet, könyvedet, ha van, hogy tudja, miket tanultatok. Anélkül nem tud segíteni.Ha nincs füzeted, kérj valakitől, akinek van.

De kérlek, a magyar nyelvtant is tanuld, mert ez borzalmas!

2019. jún. 16. 10:35
 8/8 anonim válasza:
100%

A pótvizsga írásbeli részénél általában 70 pontot lehet elérni, a maradék 30 pont a szóbeli. Ha viszont az írásbeli résznél eléred a kettes szintet (általában 35%-tól középiskolában, ami 25 pont, de ez a tanártól függ), akkor nem kell szóbelizned. A bizonyítványodban elégtelen eredmény van egyenlőre beírva, de ezt akár kijavíthatod ötösre is. A jegyzet, záradékhoz be fogják írni azt az eredményt: "A javítóvizsgán szakmai angolból Elégséges(2), Közepes(3), Jó(4), vagy Jeles(5) eredménnyel megfelelt, a tizedik osztályba léphet". És amit elértél a pótvizsgán, az a jegy fog számítani, mivel ez egy lehetőség arra, hogy az egész éves tantárgyból javíthassál újra. Az elégtelent pedig senkit se fogja érdekelni utána, mert nem ismételtél évet, kijavítottad az elégtelent jobb jegyre.

Ha viszont szóbelizned kell, akkor csak elégséges(2) eredményt érhetsz el. A 70 pontból minimum 10 pontot kell elérned az írásbelin. A szóbelin pedig a szaktanár a te tudásodat fogja értékelni pontokban, és itt kiderül, hogy mennyit is készültél igazából a javítóvizsgára.

2019. júl. 3. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!