Milyen könyvekből készüljek kémia középre?
Figyelt kérdés
2010. júl. 8. 18:12
1/4 anonim válasza:
Villányi Attila: Kémia a kétszintű érettségire nagy zöld (vagy kék) könyv, és van hozzá ugyanolyan feladatgyűjtemény is megoldással, számolásokkal, külön jelölve az, ami csak emelt szintre kell. nagyon jó, én abból készültem, csak ajánlani tudom:) (és ő volt a kémiatanárom is:D) ja és van neki egy kisalakú "ötösöm lesz kémiából" számolásos gyűjteménye, ahhoz is van megoldás, és állítólag az egyetemeken is tanulnak belőle:)
2/4 A kérdező kommentje:
És ez a könyv akkor is jó lesz, ha nagy hiányosságaim vannak? Jól érthető? Köszönöm egyébként a részletes választ. :)
2010. júl. 8. 19:17
3/4 anonim válasza:
hát...vannak könyvei évekre lebontva, ha nagyok a hiányosságok, akkor lehet, hogy az jobb, de a feladatgyűjtemény mindenképp nagyon hasznos, meg az 5ösöm lesz is.
4/4 anonim válasza:
szia
én is a villányiból tanultam közép kémiára és nekem is nagy hiányosságaim voltak :D
előtte átlapoztam a mozaikos könyvekből a számomra nagyon sötét részeket de alaposan a villányiból tanultam és egész jól sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!