Mérnökök! Ha visszamehetnétek az időben, akkor is arra a szakra jelentkeznétek amit végeztetek/végeztek? Ha nem, mire?
Biztos, hogy nem választanám megint ezt a szo**st
nem tudom, hogy mire, még valami marketing is jobb lenne, lassan már a kertészet is jobban vonz, valami lightosabbra és kevésbé stresszesre vágyom
Okleveles mérnök informatikus vagyok, ha most választanék, megfontolnám a mechatronikát is (annak idején oda is felvettek volna, most nem tudom, mert változott a pontszámítás). De így sem éreztem azt, hogy rosszul döntöttem.
Szerintem sok minden függ attól is, hogy elég jók-e valakinek a tanulmányi alapjai meg a képességei a kiválasztott szakhoz. Nekem elég jók voltak, így a kötelező egyetemi anyag csak az alap volt, amellett egy csomó mást is tanultam, csináltam. Így szerintem nagyon is megéri. Most kutató vagyok. Sokat nem fizet, de nem azért jöttem ide, hogy sokat keressek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!