Egyetemen mennyira számít elítélendőnek, ha megbuktam egy nehéz tárgyból?
Sajnos nem kezelem túl jól az ilyen helyzetet, mivel bűntudat gyötör, hogy a szüleimnek sok munkájába került anno, hogy ebbe a helyzetbe kerüljek, hogy egyetemre járhassak. Egy nehéz tárgyról van szó, 60%-os a bukási arány, előtte nagyon sok vizsgám volt, nem maradt elég időm erre a tárgyra. 1 félév múlva tudom felvenni. Teljesen belefáradtam a tanulásba, nem maradt bennem elég erő ehhez a tárgyhoz.
20L ( Corvinus)
Lényegtelen hogy kimegy-e a tanár vagy sem. Magadért tanulsz, azért mert elvileg érdekel a szak. Aki puskából meg csalásból csinálja meg az egyetemet és valójában nem érti a tanultakat az úgy is meglátszik majd a szakmában. Szóbeliken, ráépülő tárgyakon meg záróvizsgán úgy is kiderül minden. Csak persze ezt nem mindenki így fogja fel, mert a közoktatási mentalitás van sok emberben (amiért nem hibáztatok senkit, hiszen 12 évet húzott le ott mindenki)
Villanyon vagyok amúgy.
Kedves kérdező!
Én is Corvinusos vagyok és tudom, hogy melyik tárgyról beszélsz sajnos. Nekem épp, hogy meglett, de már most látom, hogy a ....2 nem fog sikerülni, főleg ebben a rendszerben. Online oktatás-tantermi vizsgák. Ha szeretnél beszélni, szívesen meghallgatlak. Amúgy se tartozom a Corvinusos nagymenő bulihuligánok közé és teljesen megértem az elkeseredésedet. Nálam is a tanulás az első. Hátha tudnánk támogatni egymást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!