Ha megbuktam 10. be mi lesz?
Figyelt kérdés
De jol leirtam.. na tehat
10.es vagyok ha atmegyek a potvizsgan es 11.be jol teljesitek akkor meg sinen vagyok?
2019. jún. 11. 12:09
1/6 anonim válasza:
Ha átmész a pótvizsgán akkor olyan mintha sikerült volna eleve a tárgy, mintha mi sem történt volna. Persze a biziben látszik de nem nézi senki.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem nezi senki?itt mireee gondolsz?
Ha tovabb akarok tanulni.. a 10.evvege az szamit? Vagy a 11.es es a 12.et kene megnyomni plusz ugye az erettsegit? Vagy ez igy hogy mukodik?
2019. jún. 11. 12:43
3/6 anonim válasza:
Tizedik nem igazán számít. Legyen egy természettudományos tárgy- ami nem a matek- amiből az utolsó 2 tanult évben jó vagy. Ez lehet pl a földrajz, akkor a 9-10. Évvégi jegy kell. De ha pl a biológia akkor 11-12. Évvégi, mert abból ez az utolsó 2 tanult év.
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon be vagyok fosva..
Nemetbol most javitottam volna de nem volt a tanar
Es ez az utolso nap..
Holanp csak kirandulni fogunk..12ig
Utana tudok meg valamit csinalni?💀
Jezusom nem akarok megbukni
2019. jún. 11. 13:16
5/6 anonim válasza:
Nem gondolom. Az utolsó héten már egyébként se szokott lenni konkrét tanulás. Nem most kell észbe kapni, hogy "Úristen, mi lesz?". Korábban kellett volna jelezni a tanárnak, hogy adjon plusz feladatokat vagy írasson veled dolgozatot, hogy tudj javítani. Ha megbuksz, akkor felkészülsz a pótvizsgára.
6/6 A kérdező kommentje:
Igeen tudom basszus
Teljesen igazad van hogy nem most kene kapalozni..
De ahhh igazabol mentsegem sincs hogy miert szurtam el ennyire
2019. jún. 11. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!