Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Átjelentkezés gyógyszerészetir...

Átjelentkezés gyógyszerészetiről orvosira?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Elsőéves gyógyszerészhallgató vagyok. Van-e itt esetleg olyan hallgató/végzett orvos aki gytk-n kezdett és utána jelentkezett át orvosira? Érdekelne, hogy volt-e olyan tárgyatok amiket el lehetett fogadtatni orvosin? Könnyebb volt az orvosi gytk-s alapokkal?[Egy évet megcsináltam, most felvételiztem újra.]

2019. jún. 11. 19:04
 1/8 anonim ***** válasza:
76%

Nem tudsz milyen tárgyat elfogadtatni. Nincs olyan. Még ami hasonló is, de ázok meg tematikába mások az orvosin. És törvény szerint csak akkor lehet ha a tematika 75% ban megegyezik.

Átjelentkezni meg nem tudsz csak újra felvételivel. Orvosiról gyógyszereszetre át lehet, de fordítva nem. Jó is lenne. Akkor mindneki gytkra menne és onnan orvosira.

2019. jún. 11. 20:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem átjelentkezem, pontosítok inkább, újrafelvételizek:)
2019. jún. 11. 21:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyik csoporttársam GYTK-t végzett, majd elkezdte velünk az orvosit (Szeged). Neki nem kellett fizikára, értelemszerűen kémiára, statisztikára, informatikára járnia első évben. Gondolom negyedévén meg majd a farmak nem kell neki, de az még nagyon messze van.

A latinját viszont nem fogadták el, újra kellett írnia a zh-kat.

2019. jún. 11. 23:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Orvosirol sem tudsz atjelentkezni gyogyszereszetire csak ujrafelveteli utjan egyebkent. Az elso valasz hibas.
2019. jún. 13. 01:39
 5/8 anonim ***** válasza:
67%
Pedig át tudsz. Sokan mennek át az első félév után. Már az első heti boncolásnál kiderül, hogy nem -bírják.
2019. jún. 13. 01:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ugyna hol?

GYTK HÖKben vagyok szegeden, cska tudjam mar, hogy nem lehet cska ugy atjonni. Szerinted mit tanul egy orvoais elso felevben amivel at tudna jonni? Matek, kemia, barmi gyogyszereszethez kapcoslodo? Nem. Ergo nem johet at, cska ujrafelvetelivel, ne terjessz hulyeseget, kerlek.

2019. jún. 15. 10:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Lenne egy ide kapcsolódó kérdésem.Az újrafelvétel

mit jelent?Újra kell írni a két emelt érettségit,vagy mi?Még gimis vagyok,de ez a pálya érdekel.

2019. dec. 5. 16:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem kell ujrairni, csak ha rosszul sikerultek, es javitani szeretnel rajtuk a pontjaid emelese erdekeben.
2019. dec. 16. 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!