Átjelentkezés gyógyszerészetiről orvosira?
Nem tudsz milyen tárgyat elfogadtatni. Nincs olyan. Még ami hasonló is, de ázok meg tematikába mások az orvosin. És törvény szerint csak akkor lehet ha a tematika 75% ban megegyezik.
Átjelentkezni meg nem tudsz csak újra felvételivel. Orvosiról gyógyszereszetre át lehet, de fordítva nem. Jó is lenne. Akkor mindneki gytkra menne és onnan orvosira.
Nekem egyik csoporttársam GYTK-t végzett, majd elkezdte velünk az orvosit (Szeged). Neki nem kellett fizikára, értelemszerűen kémiára, statisztikára, informatikára járnia első évben. Gondolom negyedévén meg majd a farmak nem kell neki, de az még nagyon messze van.
A latinját viszont nem fogadták el, újra kellett írnia a zh-kat.
Ugyna hol?
GYTK HÖKben vagyok szegeden, cska tudjam mar, hogy nem lehet cska ugy atjonni. Szerinted mit tanul egy orvoais elso felevben amivel at tudna jonni? Matek, kemia, barmi gyogyszereszethez kapcoslodo? Nem. Ergo nem johet at, cska ujrafelvetelivel, ne terjessz hulyeseget, kerlek.
Sziasztok!Lenne egy ide kapcsolódó kérdésem.Az újrafelvétel
mit jelent?Újra kell írni a két emelt érettségit,vagy mi?Még gimis vagyok,de ez a pálya érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!