Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Jövőre hogy lehet kimaxolni a...

Jövőre hogy lehet kimaxolni a tobbletpontokat duplázással?

Figyelt kérdés
Automatikusan sz emelteket teszi bele? És ha én közepet és egy emeltet duplaznek az is megoldhato ugy hogy van egy másik emeltem amire nem jár pont csak a követelményt teljesíti?
2019. jún. 11. 08:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Úgy számítja ki a rendszer, hogy neked a lehető legjobb legyen, teljesen értelmetlen ezen gondolkodni.
2019. jún. 11. 08:44
 2/5 A kérdező kommentje:

Ebbol a szempontbol igazad van, viszont most erettsegizek es jovore nem szeretnek mindenbol javitovizsgat tenni.

Emiatt meg jo lenne tudni mire keszuljek majd.

2019. jún. 11. 09:01
 3/5 anonim ***** válasza:
És ha én közepet és egy emeltet duplaznek az is megoldhato ugy hogy van egy másik emeltem amire nem jár pont csak a követelményt teljesíti - nem, ez eddig sem így volt.
2019. jún. 11. 10:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Mert eddig nem volt kovetelmenykent. De olyat lehetett, hogy egy emelt egy kozep es azt duplazom es ott a plusz 50 az emelt miatt. Csak ha jovore is ezt a kettot duplaznam akkor hogy kapnek tobletpontot? Sehogy? Harom emeltem kellene legyen? Vagy mi?
2019. jún. 11. 10:14
 5/5 anonim ***** válasza:
42%

Épp ez a lényeg. Olyan emeltért, amit az ember nem használ fel a pontszámításba, eddig sem járt a plusz pont, azután sem fog.

Tehát ha valahol (hasamra ütök) kémiából és fizikából lehet duplázni, és ebből mondjuk 1 emelt kötelező (és azt te ebben a példában kémiából teszed), akkor egy magyar emeltért eddig sem járt plusz pont, és ezután sem fog. Ha emeltért plusz pontot akarsz, akkor azt ebben a példában fizikából kell tenni.

2019. jún. 11. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!