Mennyire kötelező a laptop/notebook egyetemre?
Ha minden jól megy idén leszek elsős az Eltén, de egy csomó dolog homályos vele kapcsolatban. Pl.:
Kell-e laptop, vagy hogy ha van akkor lehet e órán használni vagy pedig a papír alapot tolják?
Mennyire lehetetlen túlélni nélküle?
Kérdező: kell valamilyen internetképes eszköz, mert az adminisztratív dolgokat a Neptun-on keresztül kell intézni. Ez egy online kezelőfelület, ahol a tárgyakat veszed fel, ahova az értesítéseket kapod, stb...
Ha tablet-et akarsz, természetesen nem az iPad a legjobb választnás, ha szeretnék linkelek pár Android tablet-et, ami olcsóbb és gyorsabb az iPad-nél, és a felhasználási köre és szélesebb (mikre tudod használni). Persze egy laptop mindíg jobb, én inkább azt javaslom.
Ne, tabletet nem ajánlom. Apple terméket meg főleg. Mindent meglehet csinálni egy Androidos telefonon is amit egy tableten is, szóval teljesen felesleges. De telefonon mégis macera, csakúgy mint tableten is. Régen énis használtam ipad-ot is, androidos tabot is, de még windows 10-es tabot is.
Egyszerűen kényelmetlen. Mindent inkább az asztali gépemen csináltam, majd tab helyett egy laptopot is beszereztem ha utazok esetleg, vihessem magammal.
Laptopot vagy asztali gépet szerezz be, lehetőleg windows op rendszerrel.
Egy nagyon alap használt netezős laptopot vagy gépet már lehet kapni 20-30 ezer forintoktól is, kezdésnek azok is megteszik.
Látom a sok “hozzáértő”, akiknek az életükben nem volt a kezükben iPad, nekiáll fikázni a legjobb eszközt, ami létezik...
“linkelek pár Android tablet-et, ami olcsóbb és gyorsabb az iPad-nél”
-> Na erre külön kíváncsi vagyok. :)
Kérdező az iPad de facto a legjobb laptop manapság, és esetleg a Surface tablet mellett ez a legjobban használható. Telekommunikációs menedzserként hozzáférek gyakorlatilag az összes kereskedelmi forgalomban kapható tablethez ÉS a profi tesztekhez – és az iPad 2-3 évet ver rá alapból a konkurenciára (amely amúgy ugyanennyibe kerül, ha a high-end minőséget keresed). Természetesen lehet venni olcsó Androidos tabletet is, amely sok-sok bosszúságot fog okozni és természetesen közel se jár az iPadhez semmilyen értelemben...
... na de itt most egyetemi tanulásról beszélünk, és szerintem itt nem érdemes olcsó vacak tabletekkel szenvedni. Az iPadnek egyébként egész jó ára van már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!