Angol emelt szintű szóbelin kötelező ABC sorrendben bemenni?
Kaptam értesítőt. Sajnos félreértettem mert ismerősömmel az hittük, hogy mind ketten ugyanakkorra megyünk és az iskolánkban középszinten be kell menni reggel egy tájékoztatóra és utána még lehet, hogy csak délután kerül rád sor. Azt hittem, hogy emelten is van reggel egy ilyen tájékoztató, de ismerősöm 1 órával korábban megy vizsgázni, szóval valószínűleg nincs.
Köszönöm a válaszokat, még van egy kis időm, addig szurkoljatok! :)
Viszonylag jól ment, nem tökéletesen, de az írásbelim 92% szóval nem fog túl sokat rontani.
A szokásos bemelegítő kérdések után a reklámok fiatalokra való hatásáról kérdezgettek, a vita kérdése nagyon fura volt: Sokáig fent maradni jobb, mint korán kelni. A kifejtősnél 3 különböző munkáról (régész, állatorvos, operatőr) munkáról kellett beszélnem.
Előtte én is nagyon izgultam, de amikor bementem felelni akkor már egy kicsit megnyugodtam. Sok sikert a vizsgához! :)
Én a 19. tételt húztam:
Egyetem, miért mennek a diákok egyetemre, kellene-e a tandíjat fizetnie az államnak,
Az érvelést megszívtam. Saját cég, vagy sima cégnél dolgozni. Szemétkedett velem a vizsgáztató.
A harmadik pedig, ingyenes legyen-e a transport, stb. Ez is gány volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!