Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Fizika emelt kísérleti részen...

Fizika emelt kísérleti részen van elmélet?

Figyelt kérdés

Ugye bent vagyok emelt fizikán húzok tételt amiben van kísérlet meg elmélet.

Elmondom az elméletet bemutatom a kísérletet, de a kísérlethez kapcsolódóan kell elméletet mondanom vagy csak annyit, hogy mit hogy csináltam meg a számolást bemutatni?

2019. jún. 10. 01:40
 1/5 anonim ***** válasza:
24%

Le lesz írva, ha pedig nemtudod mit kell csinálni akkor megkérdezed és elmondják

Lényeg hogy tudd a fizikát, készülni se kell rá

2019. jún. 10. 09:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Húzol egy borítékot, lesz benne egy lap, rajta egy A és egy B tétellel. Az A a mérés, ott is kell elméletet is mondani hozzá, de csak annyit, amennyi feltétlenül szükséges a mérés elméleti bemutatásához. Elmeséled hogy mértél, milyen eredményeket kaptál. Fontos, hogy értékeld az eredményeket, ha szerinted nem reálisak, akkor azt is el kell mondani. Mert hát az is előfordulhat. Elmondod milyeneket kellett volna kapnod, stb. A B tétel tisztán elmélet. De nyugi van segítség a lapon, ott van mikről kell beszélned!

Nekem anno 2015-ben A tétel impulzusmegmaradás volt (lövöldözős mérés), a B meg gravitáció.

2019. jún. 11. 11:44
 3/5 A kérdező kommentje:
XD most voltam és majdnem ugyan azt kaptam, csak a gravitáció helyett az elektromos térerősség volt amiből kellett átvezetni a gravitációba
2019. jún. 11. 12:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Ja és kösz a válaszokat
2019. jún. 11. 12:51
 5/5 anonim ***** válasza:
És hol volt? Miután elmondtad kérdeztek még? Hogy sikerült?
2019. jún. 11. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!