Mit jelent, hogy még mindig feldolgozás alatt van?
Kb 1-1,5 hónapja beküldtem az év vigi bizimet (másolatát) plusz a fogyatékosságot igazoló papírt. 1 hete küldtem be az érettségi bizonyítvány másolatát. Ezeket feldolgozták.
A "fogyatékosság igazolása" sornál még az van, hogy feldolgozás alatt. Ma van július 8.-a, fogalmam sincs hogyha nem fogadják el, honnan és milyen papírt kellene szereznem.
A felvi.hu-n nézem minden nap, de már 2 hete csak azt irják, hogy feldolgozás alatt. Ez azt jelenti, hogy ugrott a plusz 50 pont? Anélkül is felvesznek, mert van elég pontom, de azért jó lenne ha megadnák.
Én az érettségi bizonyítványom töltöttem fel már másfél hete, amin az egész felvételi múlik gyakorlatilag, és még mindig csak "továbbítva feldolgozásra" a státusza. Szuper. Azért remélem még július 22. előtt feldolgozzák...
Mellesleg meg tök jó, hogy nekünk kötelező betartani a határidőt (ezt meg is értem) ők meg csesznek a sajátjukhoz tartani magukat...(gondolok itt a reglevél kiküldésére, pl.)
"Biztos vagyok benne, hogy legalább 100-200 fő foglalkozik csak ezzel."
És akkor mi van??? Kívülállóként te tudod hogyan működik a rendszer?
Akkor menj panaszt tenni, hogy nem dolgozzák fel a k*baszott dokumentumaidat. Beszarok már, de komolyan. Ilyen hülyeség miatt nyit naponta 10 ember kérdést.
Majd ha 22-én este is ez a szöveg lesz ott, akkor kezdj el aggódni.
A jövő diplomásai, no komment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!