Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit jelent, hogy még mindig...

Mit jelent, hogy még mindig feldolgozás alatt van?

Figyelt kérdés

Kb 1-1,5 hónapja beküldtem az év vigi bizimet (másolatát) plusz a fogyatékosságot igazoló papírt. 1 hete küldtem be az érettségi bizonyítvány másolatát. Ezeket feldolgozták.

A "fogyatékosság igazolása" sornál még az van, hogy feldolgozás alatt. Ma van július 8.-a, fogalmam sincs hogyha nem fogadják el, honnan és milyen papírt kellene szereznem.

A felvi.hu-n nézem minden nap, de már 2 hete csak azt irják, hogy feldolgozás alatt. Ez azt jelenti, hogy ugrott a plusz 50 pont? Anélkül is felvesznek, mert van elég pontom, de azért jó lenne ha megadnák.

2010. júl. 8. 11:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem is már 2 hónapja ülnek egy papíron.
2010. júl. 8. 11:37
 2/9 A kérdező kommentje:
Azt hittem,ha küldik a regisztrációs levele, abba leírják ha a beküldött papír nem jó, és tudom pótolni.
2010. júl. 8. 11:46
 3/9 anonim ***** válasza:
27%
Csak veletek fognak foglalkozni, a maradék 140ezer embert pedig leszarják.
2010. júl. 8. 11:57
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem 2-3 ember foglalkozik ezzel...
2010. júl. 8. 13:56
 5/9 anonim ***** válasza:

Én az érettségi bizonyítványom töltöttem fel már másfél hete, amin az egész felvételi múlik gyakorlatilag, és még mindig csak "továbbítva feldolgozásra" a státusza. Szuper. Azért remélem még július 22. előtt feldolgozzák...

Mellesleg meg tök jó, hogy nekünk kötelező betartani a határidőt (ezt meg is értem) ők meg csesznek a sajátjukhoz tartani magukat...(gondolok itt a reglevél kiküldésére, pl.)

2010. júl. 8. 14:10
 6/9 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne, hogy legalább 100-200 fő foglalkozik csak ezzel.
2010. júl. 8. 14:16
 7/9 anonim ***** válasza:
39%
Én biztos nem adnék plusz pontot semmi ilyen hülyeségre, mint pl. hátrányos helyzet, fogyaték stb stb. csak nyelvvizsgára versenyeredményre OKTVre. A többi dolognak mi köze van az egyéni teljesítményhez? Ha valaki a világraellett egy gyereket 18 éves kor alatt, az ugyanúgy kap 50 pontot, mint én, aki megdolgozott és megérdemelten megkaptam a felsőfokú nyelvvizsgát, picit nonszensz.
2010. júl. 8. 17:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Utolsónak ! Lehet, hogy a hátrányos helyzet, nem mérvadó, de azért azt is vedd figyelembe, hogy emelt szinten mennyien érettségiztek a +40 pontért...
2010. júl. 8. 18:09
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

"Biztos vagyok benne, hogy legalább 100-200 fő foglalkozik csak ezzel."

És akkor mi van??? Kívülállóként te tudod hogyan működik a rendszer?

Akkor menj panaszt tenni, hogy nem dolgozzák fel a k*baszott dokumentumaidat. Beszarok már, de komolyan. Ilyen hülyeség miatt nyit naponta 10 ember kérdést.

Majd ha 22-én este is ez a szöveg lesz ott, akkor kezdj el aggódni.

A jövő diplomásai, no komment.

2010. júl. 8. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!