Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az igaz hogy tételhúzáskir...

Az igaz hogy tételhúzáskir általában középről érdemes huzni?

Figyelt kérdés
Hétfőn vizsgázom, és nincsen meg az utolsó 3 tételem. Valaki azt mindta nem keverik meg igy valaszthatom az elsoket valaki azt mindta pont hogy megforditjak igy az utolsokat huznam. A középső tényleg jó stratégia?
2019. jún. 7. 19:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
50%
Nem akarok szemét lenni, de ha ennyire "buta" vagy, hogy csak elkérnj tudod kidolgozni nem, én egy kicsit remélem pont belehuzol abba a 3 tételbe. :(
2019. jún. 8. 07:19
 12/23 A kérdező kommentje:
"Nem akarok szemét lenni." De nagyon is sikerült és megtehetsz cserébe egy szivességet
2019. jún. 8. 08:17
 13/23 anonim ***** válasza:
50%
Akinek 3 nap nem elég 3 tételre az megérdemelné a bukást, sajnálom. Ha rólam lenne szó is ezt mondanám. Hozzáteszem én mindig kidolgoztal az összes tételem és sosem kellett azon aggódnom honnan húzzak, maximum az érdemjegy miatt voltak jobb és rosszabb választásaim.
2019. jún. 8. 09:37
 14/23 anonim ***** válasza:
67%
Nekem is egyet kell értenem. Van még két napod. Lemerem fogadni, hogy nálatok sem a sggéből húzza elő a tételeket a tanár, hanem van kiadott diasor vagy kötelező olvasmány. 2 nap alatt simán kilehet dolgozni és meg lehet tanulni 3 tételt, ahelyett, hogy azon gondolkozol honnan kéne húzni, hogy ne bukj meg...
2019. jún. 8. 09:50
 15/23 A kérdező kommentje:
11 válaszból 2 hasznos. Tipikus gyakori szinvonal...
2019. jún. 8. 10:17
 16/23 anonim ***** válasza:
Ha az oktató segíteni akar, akkor érdemes, mivel általában középről húznak a hallgatók. Érettségin feltételezhető a segítő szándék, bár nem biztos, hogy a tanár tudja, hogy az ismeretlen érettségiző melyik tételt tudja jobban.
2019. jún. 8. 10:50
 17/23 anonim ***** válasza:
81%

"11 válaszból 2 hasznos. Tipikus gyakori szinvonal..."

Szlovák állampolgárként mit akarsz? Kérdezd ott ne itt.

2019. jún. 8. 10:53
 18/23 A kérdező kommentje:
Linkelj egy olyan oldalt mint a gyakori,aztán okoskodj.
2019. jún. 8. 11:09
 19/23 anonim ***** válasza:
Honnan tudjam? Nem vagyok szlovák. Neked kell tudnod. Biztos van ott is ilyen.
2019. jún. 8. 12:59
 20/23 A kérdező kommentje:
Elméletemberek... Tessék itt meg is állta a tudomány
2019. jún. 8. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!