Emelt szintű szóbeli vizsgán cserélődnek a tételek?
Figyelt kérdés
Például ha az adott évben kiadnak 20 tételt amit a vizsgázók húznak akkor mindennap ugyanazok vannak vagy mindennapra másik 20 lesz?2019. jún. 6. 19:02
11/14 anonim válasza:
Nekem kedden lesz majd emelt szóbelim. Most totál beparáztam, mivel csak 30 tételt tanultam meg. Központilag is csak ennyi volt feltüntetve, így most nem értem, hogy hogy lehet másik nap teljesen különböző tételsor, amiből húzni kell?
12/14 anonim válasza:
A 30 nem témakör volt véletlenül? Én történelemből emelteztem és 30 témakör volt megadva, azokon belül adhatnak más tételeket.
13/14 anonim válasza:
20:56 szerintem valamit félre értettél, ha 30 tételed van akkor abból a 30 -ból fognak összeválogatni mindennap 20-at
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!