Emelt szintű szóbeli vizsgán cserélődnek a tételek?
Mi van? Egy vizsga időszakra egy bizonyos számú (tantárgyanként eltérő) tételt jelölnek ki. Pl.: Magyarnál 20 nyelvtan 20 irodalom ezt meghatározták tavaly november környékén.
Bemész a terembe van előtted két kupac egy nyelvtan egy irodalom húzol egyikből húzol másikból és kész. Utána aznap már nem kerül vissza az a tétel amit kihúzott valaki, de másnap vagy előtte valónap (ha van mondjuk magyar vizsga) akkor ugyan az a 20-20 tétel van.
Nem értem mire gondoltál szóval ez csak egy megközelítése
Tulajdonképpen én azért hoztam fel a magyart mert azt tudom hány tétel 😂
De, ha végig gondolod csupán egyszerű logikával kiadnak egy listát és csak az első nap vizsgázók húznak a listáról a többieknek ismeretlen tételek kerülnek a borítékba?
Ha van mondjuk 20 tétel akkor hétfő reggel 8kor az a 20 tétel lesz az asztalon. Bejön az első vizsgázó kihúz egy tételt elmegy a helyére kidolgozza. Jön a kövi vizsgázó húz egy tételt kidolgozza 3. Is tételt húz és kidolgozza majd mikor az 1. Levelet akkor a tételét félre rakják és jön a 4m vizsgázó aki nem 20 tétel közül húzhat hanem csak 17.
Kedden ugyan ez zajlik le és szerdán is. Ugyan azzal a 20 tétellel.
A listának 6 eleme változik évente. De azt is jó előre jelzik
Hogy válaszoljon olyan is, aki érti a kérdést és tudja a választ:
Emelt szinten az OH több sorozat szóbeli tételt ad ki, és egyazon vizsgahelyen a 2. napon másik tételsor lesz, mint az 1. napon. A 3. napon ,ár előfordulhat, hogy ismétlődik az 1. napi, de igyekeznek kerülni. De egy vizsgahelyen is lehet több tantárgyi bizottság. Szóval nem fogod előre tudni, de nem is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!