Ismétlésnél, ha három napom van rá szerintetek melyik a hatékonyabb: 1.2 részre osztom és az utolsó nap az egészet átismétlem, vagy ha 3. részre osztom? Nektek van valami módszeretek?
Ilyenkor már értelmetlen tanulni, mert még azt a keveset is elfelejted, összekavarod amit eddig megjegyeztél. Erre volt neked azért jó 1 hónapod én szerintem. Sőt olyan dolgokról van szó amire 4 éved volt hogy megtanuld rendesen, és most csak át kéne ismételned őket és ennyi. Figyelj azt javaslom hogy a mai meg a holnapi napot szánd arra hogy amit egyáltalán nem tudsz azt tanuld meg, ha az megvan akkor utána az összeset fusd át, vegyél át mindent. Az utolsó napodon meg ne tanulj semmit, ne foglalkozz vele, menj el valahova csavarogni, szórakozz, kapcsolj ki, felejtsd el a tanulást, hidd el nekem akkor jobban leülepszik benned minden ami kell, és azért valamennyit csak fogsz tudni alkotni a vizsgádon.
Én így csesztem el az érettségimet hogy még a szóbeli előtti napon is a tételeket bújtam, sőt amikor mentem be busszal még akkor is ezekkel foglalkoztam és annyira összekavarodott minden hogy a a történelem érettségimet például nagyon elszúrtam. Az írásbelim éppen hogy ötös lett volna, a szóbelin meg teljesen másról kezdtem beszélni mint amiről kellett volna, és a vége az lett hogy póttételt kellett húznom amit mondjuk tudtam kb hármas szinte, de mivel akkor felezték a pontokat így éppen meglett abból a minimális ami kellett és így lettem hármas belőle. A tanárom nagyon mérges is volt rám ezért mert nem ezt várta tőlem.
Amikor Technikusira mentem és ott jött egy szóbeli vizsga hasonlóan az érettségivel de ott egybe volt a gyakorlattal ott például előtte való napokban semmit nem tanultam, hanem inkább elmentem bulizni, meg szórakozni és így lett 92% om.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!