Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hol a keményebb, illetve több...

Hol a keményebb, illetve több a matek?

Figyelt kérdés

Kereskedelem és marketing, turizmus, vagy nemzetközi gazdálkodás

Így nevek alapján az elsőre tippelnék, de már az ellenkezőjét is hallottam, a tantárgyak nevei alapján, nemigen igazodok el.

2010. júl. 7. 15:16
 1/5 anonim válasza:
szerintem a kereskedelem vagy a gazdalkodas-on van tobb matek
2010. júl. 7. 15:21
 2/5 anonim ***** válasza:
TV-n van a legkevesebb matek, ha ez alapján választasz sorrendet
2010. júl. 7. 15:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem. Persze, nyilván nem ez alapján, csak érdekel, h a közgázos szakok közül, hol milyen a matek, a gazdálkodás és menedzsmentet direkt nem kérdem, mert ugye az viszi a prímet.
2010. júl. 7. 15:55
 4/5 anonim ***** válasza:
ezek közül sehol sincs olyan kemény matek amit egy átlagember meg ne tudna tanulni. A kemény matek a mérnöki szakoknál kezdődik és majd valahol a matekszaknál áll meg.
2010. júl. 8. 15:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Kössz az utcsónak is. Jah amúgy én is, úgy vágom kb. hogy ez a matematikának a "józan paraszti ésszel" tanulható része (némi túlzással) és hát nem hiába alapkövetelmény a matek érettségi a mérnöki szakoknál, meg amúgy is majdnem mindenhol ugye, még humán szakokon is van matek, szóval a közgázon lévő vhogy a kettő közt...:D
2010. júl. 9. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!