Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha valaki régészetet tanul az...

Ha valaki régészetet tanul az egyetemn akkor ők hova mennek gyakorlatozni?

Figyelt kérdés
Ha van itt valaki aki járt régész egyetemre mondja el a véleményét! Köszi! :))
2010. júl. 7. 11:22
 1/6 anonim ***** válasza:
nekem ismerősömék Erdélybe mentek
2010. júl. 7. 11:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Az én ismerősömék Egyiptomba.
2010. júl. 7. 11:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

attól függ, hogy milyen "koros" vagy, nyilván a szakterületnek megfelelően kell gyakorlatra menni, belföldön, külföldön

de a vezetőtől is függ, hogy neki éppen hol van aktuálisan ásatása

2010. júl. 7. 11:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! :)
2010. júl. 7. 12:07
 5/6 anonim ***** válasza:

konkrét példákkal illusztrálom:

elte btk-s régészeten pl. (ahová én járok) szőnyön, visegrádon, solymáron van rendszeres ásatás, meg van néhány egyéb, nem rendszeres belföldi ásatás. minden attól függ, milyen korra specializálódsz, mert nem mindenkinek van minden évben. az intézet nem szervez túl gyakran külföldi ásatásokat, azok meghívásos alapon működnek és nem könnyű bejutni. van egy csomó baromi drága külföldi lehetőség, meg intézeten kívüli belföldiek, amit viszont nem feltétlenül fognak gyakrolatként beszámítani.

2010. júl. 7. 13:57
 6/6 anonim válasza:
Én komáromi/szőnyi vagyok, most megint túrnak, gyakorlatoznak a hallgatók. Meg minden nyáron.
2010. júl. 9. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!