Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hulyenek akar nezeni vagy...

Hulyenek akar nezeni vagy tenyleg aneszteziologus egy erettsegivel valaki?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 23 eves vagyok es haverom szerint aneszteziologusnak kene legyek allitasa szerint csak erettsegi kell hozza es kesz, de a neten azt latom orvosi, most akkor mi az igazsag?
2019. máj. 18. 17:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy orvosi kell. Mit gondol csak be kell adni egy injekciót azt annyi? Egy aneszteziológuson (is) ember élet múlhat. Pl. ha kevesebb altatót ad be a beteg nem alszik el és mindent érezhet míg ha csak egy kicsivel többet abba bele is hallhat. +tudnia kell mit ad be, mit lehet az adott betegnek és mit nem, mert mondjuk allergiàs valamelyik összetevőjére.
2019. máj. 18. 17:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez nagyon erdekes, nem kizaro ok hogy 24 evesen felveteliznek?
2019. máj. 18. 17:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Orvosira mehetsz 24 évesen is.
2019. máj. 18. 17:39
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
50 évesen is mehetsz rá, de ha ennyit sem tudsz én nem ajánlanám
2019. máj. 18. 17:41
 5/8 anonim ***** válasza:
80%
Ha 23 éves létedre nem tudod, hogy orvosit kell végeznie egy aneszteziológusnak, akkor nem neked való ez a szakma.
2019. máj. 18. 17:55
 6/8 A kérdező kommentje:

Bocsanat 5 eve vegeztem a sulit, azota dolgozom es nem volt ralatasom a dolgokra, de most megneztem a felvin es tobb helyen is, es tenylegesen azt kell.

De fent irtam is hogy azt olvastam,hogy orvosi kell hozza... :)

2019. máj. 18. 18:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Az aneszteziológus az egyik legfelelősségteljesebb orvosi szakvizsga. Gyakorlatilag ő az élet halál ura minden egyes műtétnél. Már hogy lehetne valaki érettségivel aneszteziológus? 6 év orvosi majd 5 év szakvizsga természetesen. Aki azt mondta neked, hogy egy érettségivel, valszeg azt sem tudja mi az az aneszteziológia...
2019. máj. 18. 18:51
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
aki azt mondta, hogy csak érettségi kell lehet hogy az aneszteziológus asszisztensre gondolt ami OKJ képzés, az OKJ képzéshez valóban csak az érettségi az előfeltétel.
2019. máj. 18. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!