Hulyenek akar nezeni vagy tenyleg aneszteziologus egy erettsegivel valaki?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 23 eves vagyok es haverom szerint aneszteziologusnak kene legyek allitasa szerint csak erettsegi kell hozza es kesz, de a neten azt latom orvosi, most akkor mi az igazsag?2019. máj. 18. 17:06
1/8 anonim válasza:
Persze hogy orvosi kell. Mit gondol csak be kell adni egy injekciót azt annyi? Egy aneszteziológuson (is) ember élet múlhat. Pl. ha kevesebb altatót ad be a beteg nem alszik el és mindent érezhet míg ha csak egy kicsivel többet abba bele is hallhat. +tudnia kell mit ad be, mit lehet az adott betegnek és mit nem, mert mondjuk allergiàs valamelyik összetevőjére.
2/8 A kérdező kommentje:
Ez nagyon erdekes, nem kizaro ok hogy 24 evesen felveteliznek?
2019. máj. 18. 17:21
4/8 anonim válasza:
50 évesen is mehetsz rá, de ha ennyit sem tudsz én nem ajánlanám
5/8 anonim válasza:
Ha 23 éves létedre nem tudod, hogy orvosit kell végeznie egy aneszteziológusnak, akkor nem neked való ez a szakma.
6/8 A kérdező kommentje:
Bocsanat 5 eve vegeztem a sulit, azota dolgozom es nem volt ralatasom a dolgokra, de most megneztem a felvin es tobb helyen is, es tenylegesen azt kell.
De fent irtam is hogy azt olvastam,hogy orvosi kell hozza... :)
2019. máj. 18. 18:08
7/8 anonim válasza:
Az aneszteziológus az egyik legfelelősségteljesebb orvosi szakvizsga. Gyakorlatilag ő az élet halál ura minden egyes műtétnél. Már hogy lehetne valaki érettségivel aneszteziológus? 6 év orvosi majd 5 év szakvizsga természetesen. Aki azt mondta neked, hogy egy érettségivel, valszeg azt sem tudja mi az az aneszteziológia...
8/8 anonim válasza:
aki azt mondta, hogy csak érettségi kell lehet hogy az aneszteziológus asszisztensre gondolt ami OKJ képzés, az OKJ képzéshez valóban csak az érettségi az előfeltétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!