Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Állatorvosisok! Hogy álltok?

Állatorvosisok! Hogy álltok?

Figyelt kérdés

Idén jelentkezem másodszorra, tavalyi bioszom jó lett, kémia szörnyű, abból pénteken érettségizem újra. Idén ponthatá 440 felett lesz, én 450 ponttal már csak megnyugodnék.

Írjunk minél többen, gyűjtsük össze a 2019. szeptemberi csapatot! :) ;)

2019. máj. 15. 10:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Én 443 pontra számítok ponthatárnak. Bár idén sokkal többen jelentkeztek mint tavaly, szóval lehet hirtelen megugrik 10 ponttal is akár. Főleg, hogy a középszint könnyű volt, ahogy néztem, meg az állítások alapján is...( Amikor én érettségiztem, akkor meg nehéz, szóval ilyen szempontból egy kicsit hátránnyal indulok. ) Én is csak kémiából megyek. Bioszt letudtam októberben. Ma reggel néztem az idei bioszt, és nem tartom, egy hű de nehéznek... Szóval szerintem az is fel fogja tolni egy picit magasabbra a ponthatárt...

Ha elérek 80% feletti kémiát, akkor látok rá esélyt, hogy felvesznek, amúgy meg bukó. Szóval minden ezen az egy kémián múlik... Ja meg nekem is a 450 feletti pont a cél, de az elég necces :D

2019. máj. 15. 11:20
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
Az mit számít, hogy a középszintű milyen volt? Emelt biosszal lehet csak menni!
2019. máj. 15. 12:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Na ne mondd... :D Nem a közép bioszra értettem, hanem úgy cakumpakk magyar, tori, angol stb... aki nem duplázásra hajt, annak igenis számít, hogy mennyi az érettségi átlaga.. :)
2019. máj. 15. 12:25
 4/6 A kérdező kommentje:
Én is közép érettségiket viszem, az emelt biosz idei évben vélemények alapján sajnos tényleg könnyebb volt :( Szerintem is ugorhat akár 10et a pont. Kegyetlen ez a harc az allatorvosiért...
2019. máj. 15. 22:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Nézd, lehet túlparázzuk, és úgy vagyunk vele, hogy jobb félni, mint megijedni. :) pl. egy csomó helyen olvastam, hogy nehéznek találták az ideit. (Bár ez baromira relatív...)

A másik meg h a jelentkezőkből ketten már tuti feladták. (Ismerőseim) Ami számomra azt jelenti, hogy lehet többen is vannak így. (Egyikőjük már január körül feladta a kémiát a másik meg úgy egy hónapja...)

Szóval, ne fossuk össze magunkat! :’D Koncentráljunk így a vizsga előtti utolsó napon arra ami nem ment a kémiában, nézzünk át mindent amit csak lehet, és menjünk el korán aludni, mert ezt csak higgadtan és kipihenten lehet normálisra megírni. Sok sikert és kitartást!!! :)

2019. máj. 16. 06:10
 6/6 anonim válasza:

Hát nekem elég necces

Írásbelim 78 lett bioszból, 65 kémiából

2019. jún. 5. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!