Attól még elfogadhatják a szakdolgozatomat ha van egy számolós rész amiben rossz elv mentén számoltam?
Figyelt kérdés
Nem tudtam időben rájönni hogyan kéne jól és nem találtam olyat se aki tudna segíteni benne.2019. máj. 13. 17:18
1/4 A kérdező kommentje:
végig mentem az általam legjobbnak vélt módszerrel, de erőteljes aggodalmaim vannak így is vele kapcsolatban...
2019. máj. 13. 17:19
2/4 anonim válasza:
A témavezetőd nem tudott segíteni benne? Milyen jellegű a számolás?
3/4 A kérdező kommentje:
Végére maradt az a rész eléggé îgy idő hiányában nem tudott segíteni benne. Bár lehet amúgy se tudna... mechanikai méretezés
2019. máj. 13. 17:44
4/4 anonim válasza:
Ez mondjuk érdekes hogy nem tudott segíteni, vagy nem olvasta végig leadás előtt a dolgozatod, hogy feltűnjön neki.
Gondolom van a dolgozatnak bírálója, aki majd ad egy bírálatot. Már megvan a helyes számolási menet amúgy? Mert így ha a bíráló jelzi a hibát vagy a védésen felmerül, akkor el tudod mondani és javítani szerintem. Ez egy fontos pontja a dolgozatnak? Vagy enélkül is lehet érteni miről szól és mik az eredményeid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!