Miert ez a követelmény?
Van ez a piackutatás tantárgy egyetemen gazdsagi szakon,es 2-4fos csapatokat kellett alkotnk csoportom belul. Es mindenki kapott egy temat.
Na most nekem az lett volna a feladatom hogy keszitseg interjut 3 egyetemistaval hanganyaggal amit majd be kell mutatni.
Interju meg csak csaj,de 50 ember is megkerdeztem ismeroseim kozul egyse jarult hozza a hanganyaghoz, es lejart a hatarido ez miatt nem tudom teljesiteni a tamtargyat.
Kerdezem en? En a feladatot megcsinaltam,az higy a Magyar akiket ismerek vagy nem ismerek emberek ilyenek arrol nem en tehetek. De az hogy a tanterv en legalabbis ugy tudom az lenne a szabaly hogyha ilyen kovetelemny van akkor az adott tantargy oktatoja biztositson hozzá embert mert nekem az is feladat hogy interjuztassam , dokumentumot diát kesziteni.,kerdoivet. Hat meg talalni megadott hataridon belul embert. Aki hajlando beleegyezni a hanganyagba is.
Borzaszto,ahh most a csoporttarsaimat akikkel egy csapatban vagyok hagytam oket cserbe,es sajat magamat is hogy nem sikerul ez miatt teljesiteni ezt a tantargyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!