Egyetemen beadandóban mennyi hivatkozás lehet és, hogy érdemesebb beleírni?
Szakdolgozat formai követelményei szerint kell írni egy beadandót.
A bevezetést és a befejezést megírtam én.
A beadandó lényegi részéről viszont találtam két forrást, egy cikket és egy tanulmányt.
Úgy illene bele a szövegbe, h a cikkből bemásolok 10-20 sort majd a tanulmány különböző részeiből 3-4x 10-20 sort, majd megint egy keveset a cikkből.
Tehát szószerinti bemásolással is beleillene, de nem egy az egyben az egész forrás, csak bizonyos részei.
Hogy elfogadható ez?
Így, h a különböző részeket egymás után bemásolom?
Ha így akkor minden bemásolt részt tegyek "" közé és minden bemásolt 10-20 sor után írjam oda a forrást?
Ez volna az egyszerűbb.
Vagy a cikkből és tanulmányból vett különböző részeket írjam át a saját szavaimmal és a végén hivatkozzak ezekre?
Előre is köszönöm szépen.
Légyszíves az válaszoljon KI TAPASZTALATBÓL TUDJA, ÉRT HOZZÁ.
ahhoz hogy egy nagyobb témában elmerülj fontos hogy találj róla információt főleg ha fogalmad sincs miről írsz..
de ez nem arról szól hogy össze ollózol valamit más munkájából és hello szia..
Hanem ha eleget olvastál róla lesz egy kép a fejedben miről is akarsz írni hogy vezetnéd be mi a téma és egy egy rövid idézéssel alátámasztod a gondolataid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!