Milyen könyvet vegyek egy magyarul tanulónak?
Figyelt kérdés
Egy ismerősőm (ausztriában él)szeretne megtanulni magyarul.Egy két szót tud de amúgy semmi.Milyen könyvet ajánlotok?Ajándékba venném.Ausztriában már nézelődtem de semmi ilyesmit nem találtam.2010. júl. 6. 20:13
1/5 anonim 

válasza:

Létezik a "Teach Yourself Hungarian" című könyv+hanganyag, a sorozat többi tagja ígéretesnek tűnik, szerintem érdemes lehet megpróbálni :)
2/5 anonim 

válasza:

A fenti vagy a Colloquial Hungarian. Mindkettő self-study book
3/5 anonim 

válasza:

Pont ma láttam Szegeden, az Alexandra könyvesboltban volt egy példány a Teach Yourself Hungarian-ből, 12ezer forintba kerül ;)
első
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) bár nekem német könyv kéne mármint német-magyar vagy hogy mondjam :)
2010. júl. 8. 18:13
5/5 anonim 

válasza:

Ja, értem, hát úgy már sajnos nem tudok ajánlani konkrétan(szerintem az maga is csoda, hogy egyáltalán ez a Teach Yourself megvan nekik ;), de itt nézegess: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!