Jogosítvány szerzése 17 évesen?
Igen,látszik hogy érdekel és ez jó,szerintem jobb minél hamarabb nem 25-30 évesen.
Ajánlom a Logitech G27 et nekem is az van,city car drivingel meglehet tanulni vezetni :D xD
várj míg 17 leszel, és egyben csináld az egészet
én 16,5 évesen letettem a kreszt és fél évet várnom kellett míg forgalomba mehettem, gyakorlatilag tanulhattam újra a kreszt. nem éri meg ennyire elsietni
Ha valaki nem elég érett 17 éves korára és nem tudja komolyan venni a vezetést, ergo nem érzi át a súlyát, tehát nem figyel pl. a forgalomra, nem tartja be a kreszt, azt úgysem engedik át forgalmin. Ha téged érdekel és a körülmények is adottak, semmi akadályát nem látom annak, hogy miért ne lenne érdemes elkezdened.
Én 19 évesen csináltam, sosem érdekeltek az autók (Need for Speeden és GTA-n kívül), konkrétan úgy mentem az első gyakorlati órára, hogy a pedálok sorrendjét se tudtam :D. Most már vezetek, sokáig azzal győzködtem magam, hogy simán leélem az életem tömegközlekedéssel és bringázással, de örülök, hogy megcsináltam.
Mivel úgy látom téged érdekel a vezetés, így csak ajánlani tudom, hogy vágj bele. Inkább tudd le érettségi előtt, mint egyetem vagy munka mellett. Ha érdekel még valami, privátban nyugodtan kérdezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!