Parasztság-e aludni az angol érettségin?
Figyelt kérdés
Mármint azt tudom hogy parasztság, de túlzás lenne? van 70 perc a szővegértésre, és legtöbbször befejezem max 15 perc alatt, 20 ha sokszor átnézem. kimenni nem lehet korábban, zenét hallgatni vagy telefonozni nem lehet. nagy parasz lennék ha lefeküdnék a padra és aludnék?2019. máj. 8. 19:41
1/6 anonim válasza:
Enyhén szólva. Én hamarabb befejeztem középszinten és emelt szinten is az összes feladatot, mégis megálltam, hogy ne fetrengjek és aludjak. Ez egy vizsga. Meg kell adnod az alapvető tiszteletet magadnak, a tanárnak és a társaiknak is. Ki kell bírni...
2/6 anonim válasza:
Én is megírtam 15 perc alatt...Utána fidget spinnert pörgettem (nem volt hangos), figyeltem a madarakat kint a fán, nézelődtem, elmélkedtem...Viszonylag hamar elmegy az a 70 perc, szerintem ne aludj, tiszteletlenség a tanárok és a vizsga felé.
3/6 anonim válasza:
Nyugodtan aludj, valószínűleg a tanáraid sem adtak neked fikarcnyi tiszteletet sem 4 év alatt. Nem lesz a bizonyítványodban, hogy elaludtál vizsgán.
4/6 anonim válasza:
Csodálatos látvány lenne ha az összes diák negyed óra után nyálát csorgatva fetrengene a padon. Igen, parasztság, mindenkivel szemben aki egy teremben van veled. 1 órát igazán kibírhatnál annyival, hogy hátradőlsz és nézelődsz. Munkahelyeden se néznének rád szépen ha arra mennének be, hogy vergődsz az asztalodon csak azért mert éppen nincs munka.
6/6 anonim válasza:
Há' hogyne lehetne kimenni, nem börtön az! Tudom, most jön a "De nekünk azt mondták!" Hát, de nektek hazudtak. Nyilvánvalóan nem korlátozhatják a szabad mozgásodat, ha beadtad a feladatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!