Mit gondoltok az olyan infos hallgatókról az egyetemen, akik kettesek programozasbol?
Szerintetek nem lehet belőlük jó fejlesztő? Ne is próbálkozzanak ezen a területen?
Sokszor hallani olyat ,hogy azok lesznek valamire való fejlesztők ,akik egyetemen nem kettesek lesznek a programozos tárgyakból..
Köszönöm a megnyugtató válaszokat!
Őszintén szólva sajnos jelenleg én is ebbe a csoportba tartozom de csak a programozasbol ..
Én például azért leszek kettes mert az egyetem kitalálta azt ,hogy a zh-kat egy rendszerre kelljen feltölteni ,ami kiértékeli a programot. Ez még nem is lenne gond ha ez a rendszer nem egy SZAR lenne .Ma volt a második nagy zh-m,amire rengeteget gyakoroltam ,rengeteg pénzt elvették külön órákra ,és a feladat sem volt nehéz,sot. És feltöltöttem a rendszerbe ,és 0 pontot adott azért mert egy adattagot nem tettem privatta. Utána gyorsan javítottam viszont volt 1-2 olyan metódus ,amit emiatt át kellett írni ,és míg ezeket csináltam vege volt a zh-nak tehát maradt a 0 pont ..ha pedig nem írom meg a metodusokat és nem vacakolok vele,akkor nem is próbálja kiértékelni és akkor alsó hangon 70% kaptam volna a zhra .
Annyira felháborító ,hogy itt szinte nem is a tudást mérik és mindenki le sz*rja az osszes gyak vezető ,hogy nekem sokkal jobbnak kellett volna lennie ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!