Mi a véleményetek, illetve mi az ami elsőre beugrik a Testnevelési Egyetemre járó hallgatókról?
Nem bántásként de olyan vicces volt amikor találkoztam egy ismerősömmel délutan és mondtam neki, hogy nagyon lefárasztott az egyetem (8-18:00 ig órám volt szünet nélkűl, végig szoktam figyelni és jegyzetelni, plusz a gyakorlati beugrókra is mindíg tanulni kell), erre benyögte, hogy ő is elfáradt mert reggel fociztak :DD. De egyébként a negyedét nem tudnám megcsinalni annak ami nekik egy-egy vizsgára kell, de a "sima" tananyag szerintem nevestégesen kevés/könnyű, DE ha nekik ez elég akkor felesleges lenne többet tanulniuk.
Nekem csak olyan ismerősöm jár/járt a TF-re, aki gyerekkora óta sportol/t és nem tudott ennél tovább gondolkozni vagy nem is akart mert ez az amivel foglalkozni szeretne.
1. Sajnos elsőre az, hogy lógós sportolók, akik valamilyen ürüggyel diplomát akarnak szerezni.
2. Aztán az, hogy vicc egyetemnek nevezni valamit, ami főiskolának is alig nevezhető.
3. Aztán a végtelenül ostoba testnevelő tanárok jutnak eszembe általános és középiskolás éveimből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!