Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Vetetes. A ti oktatotok milyen?

Vetetes. A ti oktatotok milyen?

Figyelt kérdés
Nem teg kezdtem el a vezetest. 4 oram volt levezetve azon kivul nem vezettem soha , s ma az 5 dik oramin be vitt a varos legforgalmasabb helyebe. Persze mint tapasztalatlan vezeto a az indulas lassabban megy mint egy profi sofornek. Meg nagy volt a forgalom is ovatossan tudtam menni vegig ordibalt es csunyan beszelt, dombrol is indultunk nm volt rossz de sem tokeletes ott is csunyan beszelt . Hatra fele is tollattam ki parkolasbol habar meg a hatra menest se gyakoroltuk. Engem ez nagyon felboritott lelkileg hogy csunyan beszelt . Elment a kedvem az egesztol. Mas oktato is ilyen durva ? Vagy en lehetek ennyire erthetetlen.
2019. máj. 3. 13:49
 1/8 A kérdező kommentje:
Vezetes *
2019. máj. 3. 13:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Én abszolút kezdő tanulóként az első 5 órát a tanpályán vezettem. Ott begyakoroltunk mindent. Váltást, tolatást, fordulásokat, parkolásokat. Utána mentünk ki forgalomba, de akkor is országútra, kisforgalmú városszéli részekre. Utána autópálya, majd csak utána a város forgalmasabb részei, amikor a kocsit már kellőképpen, rutinból tudtam vezetni.
2019. máj. 3. 14:23
 3/8 anonim ***** válasza:
A legtöbb oktató idegbeteg, igen 😊
2019. máj. 3. 15:22
 4/8 A kérdező kommentje:
Jo lehet , hogy hibaztam de na nm tudok semmit meg nagyon 😅 mert nincs honnan. Es a semmibol bementunk a forgalomba . Feltem is meg stressz stb , s na amugy is erzekeny vagyok es csak felidegesit ha ordibal mert nkm ugy nm jobb ha ordibal . Jobban tanulok ugy ha nyugodtan es szepen magyarazna. Koszonom az eddigi komenteket megy a zold kez!
2019. máj. 3. 15:45
 5/8 anonim ***** válasza:
2es vagyok. Még annyit, hogy nekem nagyon nagy szerencsém volt az oktatómmal. Végtelenül türelmes és kedves volt, egyszer nem emelte fel a hangját, pedig nagyon béna tudtam lenni. Voltak dolgok amiket 4-5x el kellett magyaráznia, akkor se tett semmi megjegyzést, ugyanolyan türelmesen mondta. Szóval nem mind idegbeteg, de sajnos az én környezetemben is hallom, hogy milyen dolgok miatt képesek kiabálni, olyat is hallottam, hogy meg is csapkodta a tanulót, bár nem tudom, hogy ebből mennyi igaz...
2019. máj. 3. 15:51
 6/8 A kérdező kommentje:
Hat elhiszem , hogy idegesek , hogy nm ugy csinaljuk ahogy kell de egy csepp turelme lehetne felem szerintem .
2019. máj. 3. 17:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Engem is hamar bevitt a forgalmas helyekre, szerintem azzal nincs baj, viszont az oktatási módszerével és a hozzáállásával nagyon is. Tök természetes, hogy izgulsz, én is izgultam azért, de mindig csak jó értelemben, hiszen olyan kedves és türelmes volt az oktatóm, mindig segített szóval így már én se stresszeltem. Van egy-két jó oktató, de én is elég sok ellenpéldát hallok a környezetemben. A helyedben megmondanám neki higgadtan, visszafogottan, hogy itt te fizetsz az ő szolgáltatásáért, úgyhogy legyen szíves rendesen beszélni veled, mert az ordibálással csak azt éri el, hogy frusztrál és még idegesebb leszel. Ha meg nem kap észbe lehet váltani, a végén jobban ki fogsz jönni pénzben is, hiszen egy ilyen embernél valószínűleg lassabban fejlődsz majd, több óra kellhet.
2019. máj. 4. 13:17
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ritka az olyan oktató aki teljesen normáis és mindenben elégedett vele az, aki nála tanul.

Nem mondom, hogy nekem rossz volt de azt sem, hogy jó. Mi az első 9 órát rutinpályán töltöttük. Az első alkalom után (mindig dupla óra volt) én vezettem vissza a városba. Nem egy nagy városról van szó nem is nagyon forgalmas, de fura volt. Itt nagyon sokat segített még nyugtatott is mert nem kicsit rettegtem kb minden szembejövő autótol.

Az elején még elég türelmes volt, de egy idő után elszállt az agya. Igazi hangulat ember volt, és ha épp rossz napja volt akkor azt bizony te is megérezted. Egyszer épp miközben vezettem akkor veszett össze a feleségével, na utána ha véletlenül a kerék 1 tizede ért egy csatorna fedelet már akkor is én voltam a hibás. Máskor meg folyamatosan dicsérgetett, hogy milyen jól megyek és ha valami nem volt oké akkor normálisan elmondta mi a hiba. Egyszer kiabált csak velem úgy igazán akkor viszont nagyon, de annyi kellett.(igazából lehet nekem erre volt szükségem, lehet nem vagyok teljesen normáis) Persze sokszor volt olyan, hogy olyat szólt amit nem kellett volna, vagy ritka rosszul esett, de mégis elviseltem.

Nem voltam egy őstehetség, az átlagnál lényegesen többett vezettem, vizsgázni úgy szintén többször voltam.

Sokszor volt, hogy úgy éreztem nekem a büdös életben nem lesz jogosítványom. Ehhez az érzéshez ő is hozzásegített párszor.

Viszont meglepően rendes volt velem az utolsó forgalmimon, szinte a vizsgabiztos szájába rágta, hogy engedjen át engem. Előtte is olyanokat mondott, hogy nem érdekli melyik útvonalat kapjuk ő akkor is ide és ide visz, majd azt mondja rosszul látta a számot. Útközben is folyamatosan dícsért a vizsgabiztosnak, hogy mennyire jól megyek már meg csak a vizsgákat izgulom túl... Végülis mondhatni kettőjüknek köszönhetem, hogy sikerült és hogy azóta nagyon megszerettem vezetni és már merek annyira bízni magamban, hogy bárhova elmennék.

Amúgy egy fillért nem fizettem zsebbe se oktatónak se vbnak, hogy átengedjenek.

2019. máj. 13. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!