Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyire baj ha abbahagynám...

Mennyire baj ha abbahagynám az iskolát, hogy sofőrnek állhassak?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok és 11.-es. Nem hinném, hogy sikerülne az érettségi és igazából kedvem sem lenne még egy évet lehúzni meg hát ott van a többszázezres költség a ballagásra/szalagavatóra. Kamionsofőrként érettségi nélkül még lehet jövőm nem igaz?

2019. máj. 1. 22:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én érettségi után voltam így. Abbahagytam hogy sofőrködjek.

7 évet güriztem gyárban hogy kisporoljam a jogsik 930.000 forintos árát (B-től kezdve, amig a CE-vel dolgozni tudjak)

26 evesen 0 megtakarítással 0 forinttal elkezdtem. Azóta eltelt 4 év, és most kezdek talpraállni.

31 evesen semmi eletem nincs csak kevés pénzem...

Most próbálok valamit tanulni, hogy ne kelljen egész életembem a kormányt tekerni

Nyilván ez az én példám. Én ha ujra kezdhetném, akkor elöbb tanulok, és utana vágok bele ebbe az egészbe.

2019. máj. 5. 14:10
 12/13 anonim ***** válasza:

ha már leírta az előttem lévő a dolgokat, akkor én is leírnám szemléltetésként hogy ez nem ennyire drámai azért...

valahol 16-7 évesen lett b-s jogsim, érettségi után kimentem angliába fél évre (szállodába), kerestem annyit hogy meglett a C,CE-re való, sofőrködtem 3 .

Közbe jelentkeztem egyetemre, mert inkább arra mentem volna tovább, de nem vettek fel, kevés volt a pontom, ezért felmondtam és fél évig matematika érettségire tanultam kb 0-ról újra, mert anno nem vettem komolyan, és így hogy javítok meglesz az a pontom remélhetőleg amivel felvesznek a mérnöki egyetemre .

A sztori innen folytatódik majd... 2 nap múlva érettségi :D De ezt csak azért írtam le, mert semmi sem végleges, és mindig van lehetőség váltani, és nem csak a kérdezőnek hanem mindenkinek mondom, hogy nyugodtan vágjon bele amibe akar, csak kicsit gondoljon túl a dolgokon, hogy a jövőben ne tudjon rosszul kijönni, a saját életed könnyíted így meg.

2019. máj. 5. 23:42
 13/13 anonim ***** válasza:
sofőrködtem 3 évet*
2019. máj. 5. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!