Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az lenne a legjobb, ha abbahag...

Az lenne a legjobb, ha abbahagynám az egyetemet?

Figyelt kérdés

Most vagyok első éves, ezt a szakot szerettem volna már nagyon rég óta, ezért gyűrtem magam érettségire, fel is vettek, de borzalmasan megy... szeretem a szakot, ez érdekel, én ezt szeretném csinálni, de nagyon nehéz, 2-3 tárgyból úgy néz ki, h nem is fogok tudni vizsgázni menni, mert zsinórban 1-es ZH-kat írok, nem tudom tartani a mintatantervet.

Jó ötlet,ha abba hagynom az egyetemet és elkezdek egy hasonló OKJ-t és azt elvégezném és utána, ha az jól ment és még mindig akarom, akkor levelezőn megpróbálni újra, vagy inkább akkor már az OKJ-ra egy ráépülő képzés?

2013. nov. 21. 17:52
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!