Kinek hány pontja van?
Figyelt kérdés
Hány pontot sikerült elérni, az idei felvételin és hogyan?2010. júl. 6. 08:51
13/25 anonim 

válasza:

402, duplazassal + felsofoku angol nyelvvizsga
14/25 anonim 

válasza:

Nem hiszem el, hogy itt majdnem mindenki 400-on felül van. :D Ennyire okosak nem hiszem, hogy ide járnának vagy elég ritka lássuk be.
Én vagyok a kakukktojás, nekem csak 360 pontom lett...
15/25 anonim 

válasza:

358pont, duplázással (90+89%os éretségi)
Egyébként nem kell mindent elhinni. Majd 22én kiderül, tényleg ilyen sok embernek lett e ennyi pontja. :)
16/25 anonim 

válasza:

Én is nézek nagyot, hogy mivan :D repkednek itt a 400 pontok.
17/25 anonim 

válasza:

Amellett, hogy valós a 434 pontom, elismerem, hogy nem szabad hinni az ilyen fórumoknak, mert vagy csak azok írják le, akik büszkék rá, illetve megkockáztatom, valótlan pontokat is írnak. Szóval nem kell emiatt izgulni, nem ez az országos átlag. :D
18/25 A kérdező kommentje:
Remélem is, mert akkor én nagyon a béka feneke alatt vagyok és még fizetősre se vesznek fel, ha ennyien 400 pont felett vannak, ami számomra lehetetlennek tűnik, mert olyan nincs hogy vki 2 éven keresztül folyamatosan 5-ös vagy csak én vagyok ennyire hülye????? Azért köszönöm a hozzászólásokat mindenkinek!!
2010. júl. 6. 17:28
20/25 anonim 

válasza:

utolsó. azért én sz*rnék a helyedben rendesem, hogy nem vesznek fel sehová. :S :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!