Nekem még a 2 tanúsítványom 1,5 hete feldolgozás alatt van.
2011. júl. 2. 10:33
2/18 anonim válasza:
Szerintem ez a funkció csak július 7.-e után lesz elérhető.
2011. júl. 2. 10:37
3/18 anonim válasza:
Én minden nap többször is megnézem, de sajnos még nem írta ki. Nagyon izgulok, jó lenne ha kiírnák már!!!!
2011. júl. 2. 10:54
4/18 anonim válasza:
szerintem is hetedike után lesznek fent a pontszámok
2011. júl. 2. 11:42
5/18 anonim válasza:
Minek kell ezen izgulni?? Nem tudjátok magatoknak kiszámolni vagy mi a fene? Ez elég gáz, ha így szándékoztok továbbtanulni..
2011. júl. 2. 11:55
6/18 anonim válasza:
Ne nézz már ennyire hülyének minket. Bár tudom, hogy menő mostanában a felsőoktatást meg a felsőoktatásra jelentkezőket fikázni.
Egyszerűen azért izgulunk, mert ha már kiírná, akkor tudnánk, hogy minden OK a jelentkezéssel, elfogadtak mindent, nem utasítottak semmit el, nem bénáztunk el semmit.
2011. júl. 2. 11:58
7/18 anonim válasza:
Én is egy hete várom, hogy elfogadják a tanúsítványomat. :( Még mindig feldolgozás alatt van. Ha végre kiírnák a pontokat akkor már látnám, hogy minden oké és tényleg úgy számolták, ahogy nekem a legjobb.
Rengeteg olyat lehet olvasni, hogy elszámolták a felvinél és fellebbezni kellett, ezért várjuk annyira, hogy végre kiírják azt, amit mi is számoltunk.
2011. júl. 2. 12:36
8/18 anonim válasza:
Én például azért nem tudom kiszámolni,mert mesterképzésre jelentkeztem,és a szóbeli felvételi eredményeit nem minden intézményben mondták meg rögtön,hanem majd felkerül a felvi nyilvántartásba,és akkor fogok vele szembesülni.Szerintem ettől függetlenül jelentkezhetek felsőoktatásba,és nem vagyok kevésbé intelligens,de ez csak az én véleményem.
21/L
2011. júl. 4. 15:16
9/18 anonim válasza:
De ha pl. felhívnám az ügyfélszolgálatot, ott megmondanák, hogy jelenleg hogy állnak a dokumentumjaim, pontjaim stb? mármint, minden dokumentumomnak a státusza ,,feldolgozva". Ebből következtetek arra, hogy az ő nyilvántartásukban valahol már megvannak a pontjaim. Szerintetek?
2011. júl. 4. 18:02
10/18 anonim válasza:
Én ma hívtam a felviseket, és azt mondták, hogy ha az van kiírva, hogy továbbítva feldolgozásra vagy feldolgozás alatt, akkor nem kell aggódni. Nem érkezési sorrendben dolgozzák fel, és pár nap helyett pár hetet is igénybe vehet. Ha meg már feldolgozták, akkor az ki lesz írva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!