Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Továbbtanulásos dolgok,...

Továbbtanulásos dolgok, valaki segítene?

Figyelt kérdés

Még nem küldtem be az évvégi jegyeim, meg az érettségi jegyeimet sem, mert nem tudom, hogy a suliba kell-e vagy Pestre? Leírná nekem valaki a címet?

Van még egy dolog, megadtam az e-mail címemet, + a VEZETÉKES telefonszámom, a mobilomat nem, mert akkor még nem volt. Most akkor felhívnak a vezetékesen? :S Remélem csak e-mailt küldenek...

2010. júl. 5. 21:52
 1/2 anonim ***** válasza:

1. Olvasd el a regisztrációs levelet. Amúgy 100%, hogy nem a sulinak kell küldeni. De benne van a levélben, hogy pontosan hova.

2. Nem fognak telefonon felhívni. Szerintem e-mailt sem írnak. SMS-t írnak, de mivel nem adtál meg mobilszámot, azt sem kapsz. Majd egyszer csak jön a levél a sulitól (vagy nem), hogy felvettek és küldenek csomó papírt.

2010. júl. 5. 21:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszod!
2010. júl. 5. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!