ECDL vizsgaeredményt kikérhetek úgy, hogy az iskola ahol tanultam nem szól bele?

Hmm? Én úgy tudom, hogy teljesen független az iskolától a dolog (kivétel, ha van pénzvisszafizetéses dolog, de ne menjünk ebbe bele). Bármikor kikérheted a vizsgakártyát, és ott vizsgázol le, ahol akarsz (legalább is 2 éve így volt). A normális iskoládnak (attól függetlenül, hogy ECDL vizsgaközpont-e vagy sem) elméletileg nincs köze a dologhoz, max. besegít vizsgajelentkezésben stb.-ben.
Nekem legalábbis így volt. Ha most nem ilyen a rendszer, akkor sorry.

Menj be személyesen a régi iskoládba, vagy előtte egyeztess. Náluk van a vizsgakártyád, kérd el. Oda kell adniuk. Aztán keress neked megfelelő vizsgaközpontot az ecdl.hu -n. Sokszor online is jelentkezhetsz vizsgára.
Én két éve megcsináltam ugyan ezt (legalább is hasonlót), szerintem neked is menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!