Ezt mennyire lehet megcsinálni egyetemen?
Van egy 2 kredites kötválam ,ami nem a legegyszerűbb tantárgy. Ha ne adj Isten nem sikerülne ,akkor azt meg lehetne csinálni,hogy a következő félévekben sem veszem fel és úgy kapom meg a diplomát?
Magyarul meg lehet szerezni a kötelező kötvál krediteket úgy ,hogy ezt a tárgyat nem csinálom meg?(ez a tárgy a mintatervbe is benne van sajnos)
lehet nem jól értem, de most az van, hogy felvettél egy kötelezően választható tárgyat, ami nem megy és szeretnél helyette mást csinálni?
a választható tantárgyaknál több szokott lenni és abból kell megadott kreditnyit teljesíteni, viszont azt te döntöd el, ogy melyiket szeretnéd
ha ennyi a problémád, akkor tudsz a most felvett helyett következő félévek során mást csinálni
ha nem jól értettem a kérdést, akkor bocsi, de javíts ki és válaszolok :)
Köszi az eddigi válaszokat ! :)
Szóval ,a mintaterv ami van nálunk abban benne vannak a kötelező és a kötelezően választható tantárgyak. Én felvettem a benne szereplő tárgyakat ,viszont van egy kötvál (aminek nem az a neve ,hogy kötelező tantárgy,hanem kötelezően választható) ,ami nehéz és lehet nem lesz meg (de azért még bízom benne,hogy sikerül). VIszont ha ne adj Isten nem lenne meg ,akkor azt muszáj lesz még megcsinálnom ,vagy vannak más kötválak ,amiket megcsinálhatok helyette?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!