Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Érdemes épületgépész technikus...

Érdemes épületgépész technikus képzés után villamosmérnökit megcsinálni egyetemen?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy két külön ágazat, de akár minmdkét szakmában tudnék dolgozni, levelezőin szeretném a mérnökit, csak épületgépész szakirányon nincs , ezért gondoltam a villamosmérnökit. Akár a technikusi adhat többletpontot majd a felvételin?

2015. okt. 24. 18:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Diplomát szerezni mindenképpen jó gondolat. A villamosmérnöki is jó, de egy csomó más kombináció is elképzelhető, aminél előnyös az épületgépész előismeret.
2015. okt. 26. 12:30
 2/4 BefoRe válasza:
Igen érdemes, mert épületautomatizálást is lehet tanulni villamosmérnökin, ami nagyon szorosan összefügg az épületgépészettel :)
2015. okt. 30. 14:04
 3/4 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszt, utan jartam , hogy a kandon van automatizálas szakirany, az magaba foglalja valoszinuleg az epuletautomatizalast?
2015. okt. 31. 06:46
 4/4 BefoRe válasza:
Igen, külön modul van rá.
2015. nov. 2. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!