Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Orvosin sokan nem bírják a...

Orvosin sokan nem bírják a boncolást?

Figyelt kérdés
én pénteken voltam egyen ... egyenlőre még nem orvostan.hallgatóként... hát megkell hagyni felkavaró látvány volt, bár kibírtam :)
2010. júl. 5. 13:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
8%
Nekem a kedvencem. Főleg az amikor felnyitják az embert.
2010. júl. 5. 13:59
 2/13 anonim ***** válasza:

Az első 1-2 alkalmat szokni kell (főleg szag téren), de később "belejön" az ember.

Arról nem is szólva, hogy pathológia előtt (itt vannak a friss hullák) az anaton évekig formalinos hullákkal (azért azok egy kicsit másabbak) "trenírozzák" a jónépet.

2010. júl. 5. 14:15
 3/13 A kérdező kommentje:
engem hidegzuhanyként ért, bementem, és nem is a szervek meg a látvány zavart a legjobban, hanem a szag, és h látom az arcuk ... meg a tudat h egyszer én is oda kerülök ...kicsit morbid volt:S :D de ezenkívül érdekes is egyben :)
2010. júl. 5. 14:28
 4/13 anonim ***** válasza:
Bocsi az offért, de fogorvosin mennyi patológia van?
2010. júl. 5. 14:53
 5/13 A kérdező kommentje:
gondolom ott is el kell menni megnézni, pl egyik ismerősöm közegészségügyi felügyelőire jelentkezett, ott is vitték a nappalis hallgatókat ... az anat. a fogorvosin is kell (gondolom én) :))
2010. júl. 5. 14:55
 6/13 anonim ***** válasza:
Hát, remélem azért nem viszik túlzásba, mert nem hinném, hogy túlzottan bírni fogom. :P
2010. júl. 5. 15:48
 7/13 anonim ***** válasza:

Bár szerintem engem is lelkileg viselne meg inkább, félek is tőle, de tudom, hogy muszáj. :)

Mert egyébként érdekel, meg minden, csak nem tudom, hogy hogy fogom bírni, mennyi idő alatt szokom meg.

2010. júl. 5. 16:00
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekünk még csak anaton volt "boncolás". De az nem olyan, mint a pathológián:) De senki nem lett rosszul:D
2010. júl. 5. 16:41
 9/13 A kérdező kommentje:

én picit durvábban láttam, holnapután megyek újra, akk már koponya nyitás lesz meg ilyenek ... :S:D

multhéten igaz hogy csak kb fél órát voltam bent, a legközelebbi közel 3-4 órás dolgot nem tudom mennyire fogom bírni :) de amit muszáj azt sajnos muszáj ...

2010. júl. 5. 16:48
 10/13 anonim ***** válasza:

Na, hát arra én is kíváncsi vagyok, hogy fogorvosin mennyi boncolás van. Én mondjuk olyasmit hallottam, hogy ott azért annyira nem durva, és ott a nyakra, fejre mennek rá.

Én is már voltam egyszer, hát szokni kell az biztos, de azt mondják, hozzá lehet edződni. Meg mindenképpen könnyebség, hogy nem rögtön friss hulla tárul elénk, hanem először csak egy-egy formalinos végtag, szerv.

2010. júl. 5. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!