Orvosin sokan nem bírják a boncolást?
Az első 1-2 alkalmat szokni kell (főleg szag téren), de később "belejön" az ember.
Arról nem is szólva, hogy pathológia előtt (itt vannak a friss hullák) az anaton évekig formalinos hullákkal (azért azok egy kicsit másabbak) "trenírozzák" a jónépet.
Bár szerintem engem is lelkileg viselne meg inkább, félek is tőle, de tudom, hogy muszáj. :)
Mert egyébként érdekel, meg minden, csak nem tudom, hogy hogy fogom bírni, mennyi idő alatt szokom meg.
én picit durvábban láttam, holnapután megyek újra, akk már koponya nyitás lesz meg ilyenek ... :S:D
multhéten igaz hogy csak kb fél órát voltam bent, a legközelebbi közel 3-4 órás dolgot nem tudom mennyire fogom bírni :) de amit muszáj azt sajnos muszáj ...
Na, hát arra én is kíváncsi vagyok, hogy fogorvosin mennyi boncolás van. Én mondjuk olyasmit hallottam, hogy ott azért annyira nem durva, és ott a nyakra, fejre mennek rá.
Én is már voltam egyszer, hát szokni kell az biztos, de azt mondják, hozzá lehet edződni. Meg mindenképpen könnyebség, hogy nem rögtön friss hulla tárul elénk, hanem először csak egy-egy formalinos végtag, szerv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!