Ti mit gondoltok a tanulás (om) ról?
Általában nem szoktam túlstresszelni ezt az egészet, de a jövő héten nagyon sok témazáróm lesz, ráadásul a hétvégén nem tanultam meg rájuk és állandóan ezen idegeskedem, hogy rossz jegyet fogok írni (egyest vagy kettest).
Még csak kilencedikes vagyok, nem számít a jegyem sehova de annyira fel tudom magam idegesíteni hogy rossz jegyet kapok és nem tanultam meg rendesen rá és mikor fogok megtanulni, nem lesz elég időm már rá.
Ti hogy szoktatok tanulni? Mi a véleményetek erről?
“ráadásul a hétvégén nem tanultam meg rájuk és állandóan ezen idegeskedem”
Ok-okozat. A megoldás: tanulás.
Gondolkozz előre mindig és próbálj meg mindig előrekészülni, akkor nem kell stresszelni az elvesztegetett lehetőségen. Ismerem ezt az érzést egyébként. Ilyenkor használj ki minden percet, hogy bepótolhasd. Ha pedig nem megy, majd máskor kijavítod, ha pedig jófej tanárod van és látja rajtad, hogy a rossz jegy nyomaszt téged, ő meg is fogja adni a javításra a lehetőséget.
Sok sikert a tanuláshoz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!