Ki jön/jönne szeptembertől SZTE-re? =) Szívesen barátkoznék. =)
Figyelt kérdés
18L2010. júl. 4. 18:10
1/10 anonim válasza:
énénén :) 18/L
Te milyen szakra jelentkeztél?
2/10 A kérdező kommentje:
sziaaa :)
én anglisztikára :) és te? =)
2010. júl. 5. 12:17
3/10 anonim válasza:
én gyógypedagógiára :) Téged felfognak venni? Mennyi pontod lett?:)
4/10 A kérdező kommentje:
411 pontom van, tavaly 349 volt a ponthatár, úgyhogy reménykedek :) neked mennyi lett? elég lesz, mit gondolsz? :)
2010. júl. 5. 17:13
5/10 anonim válasza:
jézusom..és hogy sikerült annyit összeszedned?:D Emeleteztél?
Nekem 360 van :) de eddig ez is elégnek tűnik..
6/10 A kérdező kommentje:
angolból emelteztem csak, abból kötelező is volt =)
nah, akkor egyenlőre mindketten bizakodunk, hogy felvesznek ;) te szegedi vagy egyébként, vagy messzebbről mész? :) én pest megyei vagyok :)
2010. júl. 5. 20:42
7/10 anonim válasza:
Én meg szolnok megyei :)
Kolis vagy albis leszel?
8/10 A kérdező kommentje:
szerintem kolesz :) te? :)
2010. júl. 6. 23:13
9/10 anonim válasza:
Én találtam baromi olcsón albit. Meg azt hallottam hogy a kolesz eléggé szintenaluli..bár még nem láttma *-)
10/10 A kérdező kommentje:
tényleg? :O a barátom SZTE-re jár, és koleszos, sosem panaszkodott még miatta :D bár srác lévén, lehet, hogy nem annyira zavarják a kisebb igénytelenségek :D:D egyébként biztos attól is függ ez a dolog, hogy melyik koleszban vagy, mert azért nagy különbségek lehetnek :)
2010. júl. 7. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!