Ha középiskolában fel voltamm mentve testnevelésből, akkor nem lehetek tanító, sem óvónő?
"Kedves utolsó! Milyen papírt ne adjak neki oda? Konkrétan felmentéses papírom nincs, mivel azt az iskola orvos adta. Orvosi papírom van, amin az áll, hogy min. gerincferdülésem van, ezáltal külön tornára kell járnom."
Ha nincs felmentéses papírod akkor nem vagy felmentve. Amúgy a felmentés sem olyan egyszerű
Tehát ha te gerincferdülés miatt kapnál akkor ez a mente: elmész ortopédiára. Megkapod a diagnózist. Ez után viszed az iskola orvoshoz aki a zárójelentés alapján megállapítja, hogy valóban ez van és megcsinálja a felmentést amit te is megkapsz.
Tehát ha nincs papírod akkor nem vagy felmentve. min. Gerincferdülés nem ők a felmentésre és nem kizáró ok pedagógián. Tehát szüleiddel beszélj menjetek be a tanárhoz és reklamáljátok.
Illetve fényessétek meg, hogy ezzel a jövődet akarja tönkre tenni pedig semmi olyan ok nincs ami miatt fel kéne menteni és amúgy sem a tesi tanár dönti ezt el, hanem TE. A tési tanárnak ebbe nincs beleszólása. Tehát megfenyegetitek azzal, hogy birosagra mentek ellene amiért az életed akarja tönkre tenni. ;) én még ügyvédet is vinnék.
Ne légy nyuszi, harcolj magadért. Ha pedagógus leszel akkor is kezdened kell és nem lehets beszari.
Pont ma kaptam levelet, hogy mikor lesz az alkalmassági. Hát nem tudom mit csináljak. Mert azt nincs benne a levélben, hogy vigyek bizit vagy valami.. Na meg fizetni is kell érte, és azért feleslegesen nem szeretnénk kidobalni a pénzt. Írták, hogy vigyünk papírt az egészségügyi állapotról. Ha az jó, akkor mi akadálya?
Szerintetek elmenjek vagy sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!