Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Óvodapedagógus alkalmassági...

Óvodapedagógus alkalmassági vizsga, másik intézményben? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Alkalmassági vizsgát kell tennem a főiskolára. Az suli ahova mennék picit messze van innen, viszont a városomban is lenne alkalmassági és úgy tudom, elfogadják a vizsgát akárhol csinálom meg.

Hogy jelezzem azt, ha nem a megjelölt sulimban, hanem egy másik intézményben szeretném az alkalmasságit megcsinálni? Mert ugye az első helyen megjelölt suli küld behívót, de nem oda szeretnék menni, itt helyben jobb lenne..

Remélem érthető mit szeretnél, bocsánat az össze-visszaságért

2019. jan. 28. 15:50
 1/3 A kérdező kommentje:
És az elírásokért is bocsi:D
2019. jan. 28. 15:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Menj el a közel lévő egyetem előalkalmasságijára,mert azt te magad választhatod ki.

Ha erről lecsúsztál májusban oda kellesz menned alkalmasságira, ahova küldenek hivatalosan, ez a lakóhelyedhez legközelebbi. Szóval májusban is lehet ugyanoda mész majd, ami a lakóhelyednél vab.

2019. febr. 1. 22:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Oda mész alkalmasságira ahova te jelentkezel. Én a Pázmánynál tettem le az alkalmasságit de a Károli-ra mentem tanulni.

Ha biztosra akarsz menni akkor hívd fel a jelentkezős iskolád Tanulmányi osztályát és kérdezd meg.

2019. febr. 2. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!