Első vezetési órán ez normális?
Engem is a forgalomba vitt ki egyből, viszont Wekerlére a kis utcákba, ahol gyakorlatilag elvétve találkoztunk csak autókkal. Lehet az is közrejátszott, hogy este 7 után mentünk és azon a környéken még nappal sincsenek hű de sokan nemhogy este.
Én nagyon jól megtanultam az alapokat, plusz gyakoroltam a jobbkéz szabályt is a kia utcáknak hála.
Szóval szerintem attól is függ, hogy milyen forgalmas környékre akar kivinni. Mivel már nincs rutinvizsga, ezért nem nagyon szoktak a gyakorlópályán bohóckodni (egy két idegbeteg állat oktatótól eltekintve akihez sajnos volt szerencsém).
Nagy baj egyébként nem történhet, hiszen ezért ül ott melletted. Jogilag nem Te vezetsz, hanem ő ráadásul mivel az Ő kocsija, ezért hidd el hogy hatványozottan figyelni fog rá, hogy semmi baj ne történjen. Van 3 pedálja neki is bármikor bele tud nyúlni a vezetésedbe, kivéve ha hirtelen rángatod el a kormányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!