Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el a szüleimnek...

Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy kirúgtak az iskolából?

Figyelt kérdés
Nem tudom mitévő legyek! 18/F

2019. márc. 12. 18:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

"Anya, apa! Kirúgtak az iskolából."

Gondolom okkal tették, tehát vállald a felelőséget a tetteidért!

2019. márc. 12. 18:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Ja, megittam egy sört. Más ezért egy of-it kap vagy egy ig-it.
2019. márc. 12. 18:50
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
Ne haragudj, de nem tudom mit vártál. Nálunk is pár hete volt egy ilyen eset, a lányt szintén kirúgták, pedig a családi hátterét is ismerték, ami sajnos nem túl fényes. Szerintem minél hamarabb mondd el nekik, hiszen jobb, hogyha tőled tudják meg. Próbálj közösen leülni velük és meséld el nekik, hogyan történt.Nem könnyű, de minél később mondod el, annál rosszabb lesz.
2019. márc. 12. 18:54
 4/7 anonim ***** válasza:
azta ekkora balfa szt
2019. márc. 12. 19:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Nézd egy sörért már a jogsidat is elvehetik. Gondolom nem csak ez az egy balhéd volt a suliban.

Mivel kirúgtak a suliból ezért a családi pótlékot sem fogjátok utánad kapni a szüleid. A szüleid helyében elküldenélek dolgozni.

2019. márc. 12. 20:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Visszavettek :'D
2019. márc. 12. 22:49
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Grat. Kaptál egy második esélyt. Ne cseszd el!
2019. márc. 12. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!