Felvételi! Help!?

Figyelt kérdés

Ma hozták ki a levelet annyi van benne hogy a szak ahova jelentkeztem 35fős és én a 65. helyen állok

akkor már szinte biztos hogy nem vesznek fel?

2019. márc. 6. 14:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Kellene tudni, hogy milyen iskolába jelentkeztél; ha valami nagyon népszerűbe, akkor eléggé sanszos, hogy nem nyertél. Ha nem annyira népszerűbe, akkor 30 ember még lazán kiléphed előled (a sorrendváltoztatás lehetősége miatt), szóval ekkor még jó esélyed van bekerülni, de arra is készülj fel lelkiekben, hogy esetleg nem így lesz.
2019. márc. 6. 14:31
 2/13 anonim ***** válasza:
Az előzőnek igaza van, anno én is így voltam, 35 fős osztályba valahol én is a 65. körüli lettem, nem vettek fel, ez egy erős gimibe volt.
2019. márc. 6. 14:51
 3/13 A kérdező kommentje:
Hát nemtudom milyen helyre sorolható a gimi de egy Biosz-Kémia szakra jelentkeztem.
2019. márc. 6. 14:54
 4/13 anonim ***** válasza:
Akkor érdemes lenne megérdeklődni a környezetedben, mert nagyban ettől is függ. Viszont szerintem a biosz kémia szak is olyan, hogy nincs minden iskolában ezért akik erre akarnak menni azok sokan ezt jelölték meg valószínűleg elsőnek. Szóval annyira ne reménykedj.
2019. márc. 6. 14:56
 5/13 A kérdező kommentje:
És TEGYÜK FEL ha a szüleim beszólnak hogy vegyenek fel?
2019. márc. 6. 15:08
 6/13 anonim ***** válasza:

Nem ugy mukodik hogy a szulok beszolnak, hogy vegyenek fel, egy normalis iskolaban ez senkit nem fog erdekelni, hogy akar Te vagy akar a szuleid mit pattognak.

En anno olasz nyelvi elokeszitore jelentkeztem 91. Voltam a listan es csak 16 embert vettek fel, szoval van eselyed bekerulni, nekem is sikerult, es a varosban pedig mashol nem tanitottak olasz nyevet csak itt.

Az meg mar ne is haragudj egy romlott dolognak tartom, hogy a szuleid altal akarsz bekerulni valahova, ez nem igy mukodik, az elet sem igy mukodik, nem intezhetnek el mindent Anyadek helyetted....

2019. márc. 6. 15:13
 7/13 A kérdező kommentje:

Félreérted hiszen én egy szóval sem mondtam h az én szüleim

Van egy barátnőm aki ma mondta neked hogy a szülei már odaszóltak

És félek hogy őt felveszik pedig ugyan olyanok a pontjaink

2019. márc. 6. 15:18
 8/13 A kérdező kommentje:
*Félek hogy őt felveszik engem meg nem
2019. márc. 6. 15:18
 9/13 A kérdező kommentje:
Ezzel most kicsit megnyugtattál de szinte bárkinek mondom aztmondják hogy nem fognak így felvenni
2019. márc. 6. 15:21
 10/13 anonim ***** válasza:

Sajnos így működik a protekció.

Jelen esetben így ismeretlenül azt mondanám, a barátnődnek több esélye van.

2019. márc. 6. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!