Kezdjek aggódni, ha 2 nap után sem válaszol az emailemre a tanár?
Figyelt kérdés
A konzulensemnek írtam emailt, már 2 napja semmi válasz, pedig múltkor 1 nap után válaszolt. Van még rá esély, vagy felejtős? Egyébként nem hiszem el, hogy 2 nap alatt nem nézi meg az emailjeit, lehet hogy nem is akar válaszolni.2019. febr. 27. 20:22
1/2 anonim válasza:
Szerinted hány email-t kap egy oktató naponta? Nem kell aggódni, várj még pár napot.
2/2 anonim válasza:
Én is paráztam ezen, aztán múltkor konzun bekapcsolta a gépét és belépett az e-mail fiókjába, hát volt vagy 30 olvasatlan üzenete az utóbbi napokból...
Szóval lehet tiéd is elfoglalt, én már rászoktam arra, hogy vasárnap éjszaka írok neki, mert hétfő reggel mindig megnézi, és akkor egyből válaszol is. :) Egyébként volt, hogy egy hétig nem válaszolt, már azt hittem elfelejtette, de nem, csak akkor jutott el odáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!