Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha nem engedi a...

Mit tegyek ha nem engedi a tanár, hogy kilépjek a faktról?

Figyelt kérdés
Földrajz fakton vagyok, de már év elején is ki akartam belőle lépni, mert nekem nem kell semmire a földrajz. Nem is értem minek vettem fel, de a tanár azt mondta nem és gondoljam át. Bent maradtam egészen most 2.félévig. Hogyan tudnám neki elmondani, hogy most már ténylegesen is ki akarok lépni? Válaszokat előre is köszönöm.

2019. febr. 18. 07:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg amiatt mondta,hogy ne hozz elhamarkodott döntést. Próbálj beszélni vele megint, és otthon is a szüleiddel, hogy esetleg erősítsék meg a tanárnak, hogy engedték ők is.
2019. febr. 18. 07:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
esetleg úgy, hogy beszél neki arról, mi szeretnél lenni, és milyen fakt lenne ahhoz jobb, tehát azt mondd el, mit szeretnél helyette választani, csinálni
2019. febr. 18. 07:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Nálunk úgy van, hogy, ha tizedikben kiválasztottuk a fakt tárgyat akkor már útközben nem gondolhatjuk meg magunkat és év végéig végig kell csinálnod, de 12.-ben kiléphetünk. Nem tudom nálatok hogy megy
2019. febr. 18. 18:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Nálunk tavaly 11.-ben kellett megválasztani (nyelvi előkészítő) most vagyok 12.-es még van egy évem azt nem szeretném erre úgymond "pazarolni"
2019. febr. 19. 07:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálunk egyáltalán nem lehetett leadni faktor. "Amit elvállaltál csináld végig" ha nem tetszik nem vetted fel 12.re
2019. márc. 14. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!