A tanár publikálhatja a dolgozat kérdéseire az általa viccesnek talált válaszokat, úgy hogy nem írja oda, ki írta őket?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kicsit furcsa a kérdésem. Szóval a mai napon az egyik tanárom kirakott facebookra több olyan posztot, amelyben egy dolgozatbeli kérdésre valaki rosszul válaszolt. Ezek a válaszok viccesek, már aki külső szemmel nézi, de osztályon belül(mi írtuk a dolgozatot) kicsit szomorú vagyok, mert aki a rossz válaszokat írta, biztos rosszul esik neki, -hogy habár a tanár nem írta oda név szerint hogy ki írta- hogy kifigurázza a tanár, és ugye az osztálytársak ezek után kíváncsiak lesznek, hogy ki írta ezt a baromságot, és majd ezzel piszkálják. Tudom, nem nagy dolog, de nekem szarul esne ha “megalázna” a tanár még így is, hogy nem ír nevet. Szóval a kérdésem, hogy van-e joga erre, hogy a dolgozat kérdéseire adott számára hülye és egyben vicces válaszokat kitegye facebookra, majd mindenki likeolgassa, és gúnyos kommenteket írjon. Köszi a választ előre is😊2019. febr. 25. 21:00
11/11 anonim válasza:
Elvileg név nélkül megteheti, de nem túl etikus.
Várhatott volna vele pár évet vagy kitehette volna vmi olyan kommenttel, h az elmúlt évek termése... és akkor mág nem egyértelmű, h melyik osztály írta.
Személyes véleményem egyébként, h ez tanárhoz méltatlan viselkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!