Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Rosszul erzem magam egy...

Rosszul erzem magam egy dolgozat miatt. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Írtam tortenelembol egy elég rossz dolgozatot. Bevolt jelentve hogy írunk csak mindenki azt hitte hogy az a következő oran lesz. En még gyorsan óra előtt próbáltam tanulni de nem tudtam olyan sokat es a tobbiek se nagyon. Egész hetvegen azon izgulok hogy milyen lesz a dolgozatom. Mas csak annyit mond hogy majd kijavitja. Holnap fogjak kiosztani es mar nagyon félek főleg azért mert ilyenkor hangosan bekell mondani a jegyeket. Valamit tudtam a dolgozatbol de nem olyan sok mindent.Mit csináljak hogy ne izguljak ennyire?

2019. febr. 24. 10:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne izgulj, már úgysem tudsz változtatni azon amit beleírtál a dogába. Én mindig arra gondolok, hogy azt már úgy is megírtad, attól nem fog változni semmi, ha idegesen várom azt, hogy kiosszák. Ha meg rossz lett, akkor jelentkezel javító dogára (ha lehet), vagy kijavítod a következővel. :)
2019. febr. 24. 10:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
2019. febr. 24. 10:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha szokott feleltetni akár tanulhatsz is holnapra és jelentkezhetsz. Máris kijavítottad :)
2019. febr. 24. 10:49
 4/7 A kérdező kommentje:
Szerintem holnap nem fogunk felelni mert ilyenkor a dogakat beszéljük meg, de meg probalom :)
2019. febr. 24. 10:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Anno nálam is párszor volt ilyen, átérzem a helyzetet, de én is azt tudom tanácsolni, hogy ne idegeskedj olyan dolog miatt, amin nem tudsz változtatni. Tanulj szorgalmasan, a következő dolgozatnál kijavítod vagy jelezheted a tanárnak, hogy a következő órák egyikén szeretnél felelni, hogy kijavítsd. Előrefele tekints, ne hátra. :)
2019. febr. 24. 11:24
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek, mostmar kicsit megnyugodtam :)
2019. febr. 24. 11:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Vegul 4-es lett pedig sokkal rosszabbnak ereztem :D
2019. febr. 27. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!