Mennyibe kerül manapság egy B kategóriás jogsi, tanfolyammal, vizsgákkal, díjakkal?
Figyelt kérdés
2019. febr. 24. 09:22
1/5 anonim válasza:
Minden elsőre sikerült, 31. óra a vizsga volt.
190k kb
2/5 anonim válasza:
Attól függ, hogy hol csinálod
Pl Sopronban drágább, mint Pesten
Egyedül a vizsgák kerülnek mindenhol ugyanannyiba (KRESZ: 4600 Ft, forgalmi: 15600 Ft )
3/5 anonim válasza:
Nekem 200 körül volt, mikor én csináltam egy éve, vidéken. A forgalmi vizsgát kétszer csináltam meg, mert elsőre nem sikerült, de a többi szintén egy volt. Illetve vettem néhány plusz órát is a kettő között. Azóta pedig emelkedtek az árak és most 5000 forint egy vezetés óra és a kresz tanfolyam díja is több lett, azt hiszem 60.000. Viszont ez tényleg változó, utána kell nézni.
4/5 anonim válasza:
nekem 160bol megvolt kb.
30ora: 3500*30=105.000Ft
kresz tanfolyam 30.000 Ft
orvosi alkalmassagi 7000 korul, a vizsgak meg 5 es 15 ezer korul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!