Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan számoljam ki az emelt...

Hogyan számoljam ki az emelt biológia érettségimböl az érettségi pontokat?

Figyelt kérdés

Külföldi vagyok, emelt szinten érettségiztem bioból Magyarországon, ma kaptam meg a bizonyítványt, csak nemtudom, hogyan kell kiszámolni a pontokat. Ez van rajta:

biológia emelt 61% kitünö(5). Az volna a kérdésem, hogy a százalék az már az összesített írásbeli-szóbeli százalék és azt megduplázva megvan a pontom? Vagy a 61% csak az írsábelim százaléka a szóbeli pedig 5-s lett és a kettö átlagát kell kiszámolni majd megduplázni? Thx elöre is a válaszokat.

2010. júl. 1. 22:09
 1/4 anonim ***** válasza:
61% összesítve ha már a biziben benne van. POntszámításnál meg min. 2 tárggyal számolnak, szóval csak ez alapján nem tudod kiszámolni.
2010. júl. 1. 22:19
 2/4 A kérdező kommentje:

Igazábol nem bizonyítvány, mert azvan ráírva h Tanusítvány XD

Am másik tárgyból (kémia) megvan a max pontom 200 meg a plusz pontjaim is. szal az 280.

De ha a 61 a végleges akkor csak 280+122= 402 pontom van

Ha viszont a 61 csak az írásbeli, és a szóbeli max pontos (50) lett akkro a ketto átlaga 74% lesz és ezt duplázva 148 pont, és 280+148=428 pont . Szal nemmindegy, azért kérdem, hogy most ezt hogyan értelmezzem :S

2010. júl. 1. 22:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezek szerint 402 pontod van, mivel az a 61% már az írás-és szóbeli átlaga együtt. Esetleg nézd meg a felvi.hu-n a pontszámító kalkulátort.
2010. júl. 2. 00:11
 4/4 anonim ***** válasza:
A másik meg, hogy az 1. válaszoló már írt neked, nem tudom ,h miért nem tudtad felfogni, sorry
2010. júl. 2. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!